Royal Air Maroc: een internationale campagne om de Afrikaanse identiteit onder de aandacht te brengen

Royal Air Marokko (RAM) presenteerde een nieuwe uitdrukking van zijn merk via een internationale communicatiecampagne en een nieuwe institutionele signatuur: #DreamAfrica #MeetMarokko.

Het consolideren van de prestaties van Royal Air Maroc in de lucht en op de grond van Afrika vormt de eerste stap in haar nieuwe routekaart„, legde RAM gisteren uit tijdens de presentatie in de Latécoère-hangar, een historisch gebouw van de voormalige luchthaven Casa Anfa en grenzend aan het hoofdkantoor van de Marokkaanse nationale luchtvaartmaatschappij, waarmee het zijn bestaansreden opnieuw bevestigt “ een leider op het continent, toegewijd en overtuigd van het Afrikaanse potentieel en van de missie van Marokko als versneller van zijn potentieel„.

De campagne #DreamAfrica #MeetMorocco wordt vanaf 23 oktober ingezet in Marokko en internationaal in 28 landen overeenkomend met de belangrijkste strategische markten van RAM. Het wordt geïmplementeerd via internationale media met een grote impact, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan tv en digitale audiovisuele media, maar ook aan stedelijke media (grootformaat displays en digitale schermen zo dicht mogelijk bij doelwitten, stadscentra, openbaar vervoer, treinstations, winkelcentra, enz.) .

Een van de belangrijkste elementen van het succes van de nieuwe groeifase van Royal Air Maroc is het merkimago. De nieuwe dynamiek die tot uiting komt in onze rebrandingstrategie draagt ​​onze ambities als referentiebedrijf op continentale schaal uit en drukt met trots onze Marokkaanse en Afrikaanse identiteit uit. Het maakt deel uit van de algemene visie van ons koninkrijk op Afrika en bevordert de Zuid-Zuid-samenwerking en de versnelling van onze gemeenschappelijke ontwikkeling, zowel politiek, economisch, maatschappelijk, cultureel als technologisch. Als luchtvaartmaatschappij en met al onze middelen hebben we de plicht om het beste van Marokko te belichamen en bij te dragen aan de ontwikkeling van het continent. Dit is de boodschap van deze nieuwe belofte: #DreamAfrica #MeetMorocco “, aldus Hamid Addou, CEO van Royal Air Maroc.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert