Emirates: twee dagelijkse vluchten naar Seychellen voor de feestdagen

Emirates zal van 24 december 2021 tot 9 januari 2022 twee dagelijkse vluchten uitvoeren tussen Dubai en de Seychellen om te kunnen reageren

@Emiraten

Emiraten zal twee dagelijkse vluchten uitvoeren tussen Dubai en de Seychellen van 24 december 2021 tot 9 januari 2022, om te voldoen aan de marktvraag tijdens de einde van het jaar vakantie seizoen.

Het bedrijf uit Dubai exploiteert momenteel een dagelijkse vlucht naar Victoria-Seychelles Airport op het Mahe-eiland van de Seychellen in Boeing 777-300ER. Extra vlucht EK707 vertrekt om 10:20 uur vanuit Dubai en arriveert om 14:55 uur lokale tijd in Mahé. Op de terugweg vertrekt vlucht EK706 om 08:35 uur vanaf Mahé en landt om 13:10 lokale tijd in Dubai.

De tweede dagelijkse dienst zal het toerisme naar deze populaire bestemming tijdens de wintervakanties een boost geven, vooral voor reizigers uit landen als Frankrijk, Duitsland, het VK, Rusland, Italië, Zwitserland, Polen, de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië“, reageert de luchtvaartmaatschappij. Na de vakantie, vanaf 10 januari 2022, zal het de Seychellen bedienen met een frequentie van 10 wekelijkse vluchten, bestaande uit twee dagelijkse rotaties op vrijdag, zaterdag en zondag.

Eerder dit jaar hernieuwde Emirates haar engagement voor de Seychellen door een Memorandum of Understanding te ondertekenen met het Seychelles Tourism Office op Expo 2020 Dubai. De overeenkomst bevestigt opnieuw de toewijding van Dubai Airline aan het eiland en schetst verschillende initiatieven om handel en toerisme te bevorderen.

Emirates: twee dagelijkse vluchten naar de Seychellen voor de feestdagen 1 Air Journal

@AJ

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-19-emirates-deux-vols-quotidiens-vers-les-seychelles-pour-les-fetes-de-%ef%ac%81n-dannee-5232376 .html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert