Online bureaus: Ryanair sluit een nieuwe overeenkomst met Kiwi.com

Na het recente goedgekeurde partnerschap van Ryanair met het online reisbureau (OTA) loveholidays.com kondigde Ryanair op 29 januari een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aan met het goedgekeurde OTA Kiwi.com.

De overeenkomst zorgt ervoor dat Kiwi nu directe toegang heeft tot de Ryanair.com-site zonder screenshots, waarbij Kiwi ermee instemt zijn klanten te voorzien “lage Ryanair-prijzen voor vluchten en accessoires”. Kiwi moet Ryanair rechtstreeks de exacte contactgegevens en betalingsgegevens van de klant verstrekken.

Deze nieuwe goedgekeurde OTA-overeenkomst betekent dat Kiwi-klanten nu vluchten/diensten van Ryanair kunnen kopen bij echte prijzen (zonder toeslag) via de website Kiwi.com. Klanten hebben directe toegang tot hun myRyanair-account en ontvangen alle vluchtinformatie van Ryanair rechtstreeks in hun e-mail van de luchtvaartmaatschappij. Kiwi-klanten hoeven het Ryanair-verificatieproces niet langer te voltooien, wat klanten van ongeautoriseerde Pirate OTA's moeten blijven doen.

Naast deze voordelen biedt deze overeenkomst klanten ook de mogelijkheid om van de service te profiteren regelafstand virtuele Kiwi, waarmee klanten kunnen boeken aansluitende vluchten. Mochten deze zelfde klanten hun aansluiting missen, dan zal Kiwi passagiers kosteloos overbrengen naar de eerstvolgende beschikbare vlucht.

Ryanair voert al lang campagne om ervoor te zorgen dat alle consumenten worden beschermd tegen te hoge tarieven en tariefmisleiding door OTA Pirates, en om valse klantcontact- en betalingsinformatie te stoppen. Dit goedgekeurde OTA-partnerschap met Kiwi laat zien dat OTA’s kunnen werken volgens Ryanair “op transparante wijze, waardoor de noodzaak wordt geëlimineerd van praktijken die de belangen van de consument schaden, terwijl Kiwi.com-passagiers directe toegang krijgen tot lage Ryanair-prijzen zonder te veel in rekening te brengen of prijsmisleiding.”

Ryanair heeft zijn winstverwachting voor het jaar verlaagd tot eind maart, nadat enkele online reisbureaus stopten met de verkoop van hun vluchten. De luchtvaartmaatschappij verlaagde in december zelfs haar tarieven om stoelen te vullen, nadat ze sites als Boeking.com Of Kajakken had plotseling zijn vluchten geannuleerd. Als gevolg hiervan verwachtte het een winst van maximaal € 1,95 miljard (£ 1,7 miljard). druppel vergeleken met de prognose van 2,05 miljard euro in november. Een scherpe stijging van de brandstofrekening van de luchtvaartmaatschappij had ook gevolgen voor de winst.

Online bureaus: Ryanair sluit een nieuwe overeenkomst met Kiwi.com 1 Air Journal

©Ryanair

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert