nieuw zelfbedieningsafgiftegebied voor tassen voor easyJet – Air Journal

Bij deLuchthaven Genèveeen nieuw gebied van bagageafgifte met zelfbediening werd opgezet voor passagiers vaneasyJetde grootste luchtvaartmaatschappij van het platform met bijna 45% van de vervoerde passagiers.

Dankzij dertig geautomatiseerde incheckterminals kunnen Britse low-cost passagiers nu hun bagage in het ruim achterlaten voordat ze door de veiligheidscontrole gaan. Het verwijderen is eenvoudig en praktisch. De passagier gaat door de terminal om het bagagelabel op te halen en gaat vervolgens naar de balie om zijn bagage af te geven.

Reizigers kunnen echter gedurende het hele traject rekenen op de hulp van het grondpersoneel van Swissport en mensen met specifieke behoeften in verband met hun mobiliteit kunnen voor deze fase van hun reis altijd gebruik maken van een traditioneel loket, verzekert de exploitant van Genève Aéroport. Uiteraard kunnen passagiers met hun instapkaart na online inchecken en die geen ruimbagage hebben, direct naar de veiligheidscontrole gaan.

Klanten zijn tegenwoordig gewend om veel fases van hun reis zelf te beheren», verklaart André Schneider, algemeen directeur van Genève Aéroport, geciteerd door OverReizen. “Self-service check-in is voor een grote meerderheid van de passagiers al gebruikelijk. Het zelf afgeven van ingecheckte bagage voegt een stap toe die de wachttijd verkort en het begin van de reis versnelt.”

@Genève luchthaven

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert