New Caledonia Tourism en Singapore Airlines tekenen een samenwerkingsovereenkomst

Sinds 1 juli 2022, Singapore Airlines bedient de lijnhuiselijk» de langste in de wereld van Parijs naar Noumea via Singaporemet 4 wekelijkse frequenties in correspondentie met Aircalin.

Om deze snellere route naar de archipel vanaf het vasteland van Frankrijk te promoten, Toerisme in Nieuw-Caledoniëin samenwerking met Singapore Airlines, lanceert een digitale promotiecampagne van 21 december tot 17 januari 2023 voor reizen van 1 juli tot 30 november 2023. De campagne zal worden opgesplitst in verschillende thematische banners die cultuur, avontuur en exclusiviteit belichten, drie prioriteitshoeken voor de bestemming.

Deze promotionele actie maakt deel uit van een nieuw partnerschap tussen de bestemming en de luchtvaartmaatschappij om te profiteren van de commerciële stakingskracht en communicatienetwerken van Singapore Airlines en tegelijkertijd reizigers aan te moedigen die worden aangetrokken door deze unieke, verborgen archipel in het hart van de Stille Oceaan, om deze nieuwe actie te overwegen. aantrekkelijke verbinding tussen Parijs-Nouméa via de populaire aanloophaven in Singapore. Een win-winovereenkomst die professionele training, gezamenlijke promotieacties en media-uitnodigingen combineert!“, verwelkomen de twee partners in een gezamenlijk persbericht.

New Caledonia Tourism en Singapore Airlines ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst 1 Air Journal

@Hitomi Mutou/NCT

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert