Mensen: Air New Zealand corrigeert prins Harry

Lucht Nieuw-Zeeland niet nalaten te reageren op een passage van memoires van prins harrydie een aanhaalt lucht verbinding dat het Nieuw-Zeelandse bedrijf nooit heeft gewerkt.

In zijn memoires getiteldReserve» («De plaatsvervangerin het Frans, uitgegeven door Fayard), beweert de hertog van Sussex dat zijn vrouw Meghan Markle in 2018 een vlucht boekte tussen Mexico en Engeland voor haar vader Thomas Markle.We zeiden tegen hem: verlaat Mexico nu: een heel nieuw niveau van intimidatie staat op het punt je te overkomen, dus kom naar Groot-Brittannië. nutsvoorzieningenschrijft de prins in zijn autobiografie. „Air New Zealand, First Class, geboekt en betaald door Meg“, details hij.

Behalve dat Air New Zealand deze verbinding tussen de twee landen nooit heeft uitgevoerd en dat het geen First Class-cabine maar een Business-cabine genaamd „Business Premier“ op zijn vliegtuigen heeft. „Hier is de #SussexClass, blijkbaar binnenkort“, spotte Air New Zealand op Facebook en Twitter, verwijzend naar de adellijke titels van het koppel Harry en Meghan.

Naast deze verwijzing naar Air New Zealand, „De plaatsvervangerbevat een aantal inconsistenties, zoals een geschenk dat prinses Diana in 1997 aan Harry heeft gegeven, maar dat pas in 2001 bestond.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert