LOT Polish lanceert Warschau – Mumbai, herlanceert Boedapest – New York

De luchtvaartmaatschappij VEEL Poolse luchtvaartmaatschappijen een nieuwe link in gebruik genomen tussen Warschau en Mumbaizijn tweede in India, terwijl hij vertrok uit Boedapest het heeft vluchten hervat naar New York-JFK.

Sinds 31 mei 2022 biedt de Poolse luchtvaartmaatschappij twee vluchten per week aan tussen haar basis in Warschau-Chopin en de luchthaven van Mumbai-Chhatrapati Shivaji Maharaj, geëxploiteerd door Boeing 787-8 die plaats biedt aan 18 passagiers in Business Class, 21 in Premium en 213 in Economy. Vertrektijden zijn gepland op dinsdag en zaterdag om 15.30 uur om de volgende dag om 2.45 uur aan te komen, retourvluchten die India verlaten op woensdag en zondag om 8.45 uur om te landen om 13.40 uur (gemiddelde vluchttijd om 8.00 uur) .

LOT Polish Airlines heeft geen concurrentie op deze bestemming verlaten in 1982, die wordt toegevoegd aan dat tot Delhi eind maart weer gelanceerd. het bedrijf van Star Alliance was in september 2019 teruggekeerd naar India, na 25 jaar afwezigheid in het land – een terugkeer natuurlijk onderbroken in maart 2020 door de gezondheidscrisis.

De president Rafal Milczarski zei dat deze rechtstreekse vluchten “ zijn essentieel om de handelsbetrekkingen tussen de landen te herstellen en om passagiers uit India een toegangspoort tot Europa te bieden „. Hij voegde toe : “ India is de op zeven na grootste economie ter wereld en de Poolse handel is daar de grootste in Zuid-Azië. We zien samenwerkingsmogelijkheden in sectoren waar Poolse bedrijven voorop lopen. Deze omvatten groene technologieën, landbouw en agrovoedingsverwerking, evenals medische apparatuur „.

HEEFT Boedapest-Ferenc LisztLOT Polish Airlines heeft afgelopen donderdag haar route opnieuw gelanceerd naar New York-JFKmet een snelheid van drie wekelijkse rotaties in 787-8, zonder concurrentie blijvend op de lijn die in maart 2020 is opgeschort. Vertrek is gepland op dinsdag, vrijdag en zondag om 12:15 uur om aan te komen om 15:30 uur, retourvluchten die de Verenigde Staten om 17.30 uur landen de volgende dag om 8.05 uur

Het Poolse bedrijf heeft deze lijn in mei 2018 ingehuldigd, met vier wekelijkse rotaties naar JFK en twee naar Chicago-O’Hare. Seoul had Chicago bij de start van Hongarije in het najaar van 2019 vervangen.

Vandaag is net zo aangrijpend als de verwelkoming van de inaugurele vlucht van LOT naar New York in 2018. Vier jaar geleden was non-stop Amerikaanse dienst een ontbrekende gouden route op het Boedapest-netwerk, en nu, om getuige te zijn van het opnieuw verbinden, is het hoofdstuk weer voorbij zei Balázs Bogáts, Head of Airline Development op de luchthaven van Boedapest, bij de gelegenheid. “ Het opnieuw opbouwen van langeafstandsvluchten blijft onze prioriteit en helpt de toeristenindustrie van het land nieuw leven in te blazen, en daarom zijn we verheugd om de terugkeer van deze belangrijke verbinding te zien. „.

LOT Polish lanceert Warschau – Mumbai, herlanceert Boedapest – New York 1 Air Journal

©Boedapest Luchthaven

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert