Korean Air: kleurstellingen voor werknemers en Expo 2030

De luchtvaartmaatschappij Koreaanse lucht onthulde twee nieuwe kleurstellingen voor zijn Boeing 777’s, de eerste gewijd aan de eigen medewerkers en de tweede naar Busan bod aan de organisatie van de Wereldtentoonstelling die in 2030 wordt gehouden, met de steun van het fenomeen K-pop zwartroze.

Afgelopen weekend twee dagen „familiefeest“ georganiseerd op de luchthaven van Seoel-Gimpode nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid-Korea maakte van de gelegenheid gebruik om twee speciale kleurstellingen te onthullen, toegepast op twee Boeing 777-300ER. Korean Air toont op de romp van de 777-300ER registratie HL7203 de slogans „Our pride“ aan de ene kant en „We are Korean Air“ aan de andere kant, met de namen van zijn meer dan 20.000 medewerkers van de vervoerder ter wereld.

Door de speciale kleurstelling te tonen tijdens het personeelsevenement, toonde de luchtvaartmaatschappij haar toewijding aan het actief ondersteunen van een positieve werkcultuur en zal ze beleid blijven invoeren waardoor haar werknemers zich verbonden voelen met het bedrijf en zijn cultuur “, onderstreept een persbericht van Korean Air.

Korean Air: kleurstellingen voor werknemers en de 2030 World Expo 1 Air Journal

©AJ/Koreaanse lucht

Het alliantiebedrijf Luchtteam aan de andere kant geopenbaard Seoel Incheon de 777-300ER geregistreerde HL7204 van de beeltenis van de K-pop meidengroep zwartrozeals onderdeel van haar inspanningen om de kandidatuur van te ondersteunen Busan aan de organisatie in Zuid-Korea van de Wereldtentoonstelling van 2030. Met name dit vliegtuig vertrok deze donderdag vanuit Seoul richting CDG van Parijs ; hij zou vanavond rond 18.00 uur aankomen.

De vandaag onthulde livery van Korean Air toont de vitaliteit en invloed van de Koreaanse culturele scene, die de wereld heeft geboeid zei premier Han in zijn toespraak. “ Het bod vereist een gezamenlijke inspanning en ik wil voorzitter Cho en het Korean Air-team bedanken voor het nemen van het initiatief om het bod te leiden. We kunnen niet wachten om de livery van Korean Air over de hele wereld te zien stoppen om de vastberadenheid van het land te tonen om de World Expo in Busan te organiseren. „.

Korean Air heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met YG Entertainment en wordt „BLACKPINK’s Official Tour Airline Sponsor“. Daarnaast promoot de luchtvaartmaatschappij het vermogen van Busan om de World Expo te organiseren door middel van video’s die worden getoond op haar in-flight entertainmentsysteem en in haar luchthavenlounges, evenals door middel van artikelen in haar in-flight magazine, Morning.Quiet”.

Korean Air: kleurstellingen voor werknemers en de 2030 World Expo 2 Air Journal

© Koreaanse lucht

Korean Air: kleurstellingen voor werknemers en de 2030 World Expo 3 Air Journal

© Koreaanse lucht

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert