India: de nieuwe goedkope Akasa Air onthult zijn identiteit

De toekomstige luchtvaartmaatschappij lage kosten Akasa Air onthulde de livery van zijn Boeing 737 MAX en zijn merkidentiteit, “ De stijgende A‘ », Voor een lancering nog gepland voor volgende zomer.

Na tijdens de Dubai Airshow 72 Boeing 737 MAX te hebben besteld, de toekomstige Indiase specialist van de goedkope vlucht, gevestigd op de luchthaven van Bangalore-Kempegowda, heeft de eerste beelden vrijgegeven van hoe zijn vliegtuigen eruit zullen zien. Ze koos voor de kleuren „Sunrise Orange en Passionate Purple die warmte en energie weerspiegelen“, maar ook voor haar „warme, jonge en respectvolle karakter“. Het symbool “ Stijgende A‘ „Vertegenwoordigt“ de geest van vliegen, het doel van hoogte en het nastreven van dromen „en symboliseert“ de warmte van de rijzende zon, de moeiteloze vlucht van een vogel en de betrouwbaarheid van een vliegtuigvleugel „, legt het persbericht van Akasa Air uit. Terwijl de slogan “ Het is jouw hemel ”(It’s your sky)“ vat een inclusieve merkervaring samen door ons eraan te herinneren dat de hemel iedereen omarmt ”; het is „de belofte van het merk om iedereen te omarmen en een inclusieve omgeving te creëren voor alle Indiërs, ongeacht hun sociaal-economische of culturele achtergrond.“ Het is een krachtige belofte van eigendom, belofte en mogelijkheden die elke reiziger op zijn reis vergezelt”.

Om ons doel te vertalen om elke reiziger van dienst te zijn met een innovatief maar eenvoudig alternatief, was een modern en zelfverzekerd symbool nodig. De merkidentiteit van Akasa Air belichaamt de collectieve geest van vliegen en het individueel najagen van dromen voor ieder van ons. », zegt Vinay Dube, oprichter en CEO van Akasa Air (en voorheen Jet Airways). “ Dit is onze belofte aan iedereen, ongeacht hun achtergrond of overtuiging, dat dit je hemel, je dromen, je passies en je persoonlijke reis is, en Akasa Air is vereerd om er deel van uit te maken. „.

We wilden dat ons logo eenvoudig, gemakkelijk te onthouden en gekoppeld aan onze merkfilosofie was. De Rising A verbindt luchtvaart en hemelvaart naadloos en straalt warmte, betrouwbaarheid, vrijheid en beweging uit. We denken dat de lucht iedereen kust en niet meer de limiet is », voegt Belson Coutinho, medeoprichter en directeur marketing en ervaring toe.

De order van Boeing van november betreft 72 opnieuw ontworpen enkele gangpaden, ter waarde van $ 9 miljard tegen catalogusprijs. Het gaat om twee modellen, de 737-8 en de 737-8-200 grotere capaciteit (oa besteld door Ryanair), zonder details over de verwachte leverdata. Akasa Air hoopt medio volgend jaar te kunnen starten; het telt onder zijn oprichters de investeerder Rakesh Jhunjhunwala en de voormalige president van IndiGo Aditya Ghosh.

Indië “ is een van de luchtvaartmarkten in de snelst groeiende ter wereld met ongeëvenaard potentieel », verklaarde de CEO in Dubai. “ We zien nu al een sterk herstel in het luchtvervoer en we anticiperen op decennia van groei die voor ons liggen. Het primaire doel van Akasa Air is om India’s groeimotor van brandstof te voorzien en vliegreizen te democratiseren door een inclusieve omgeving te creëren voor alle Indiërs, ongeacht hun sociaal-economische of culturele achtergrond. „.

De groeiende economie van India en de groeiende middenklasse zullen volgens Boeing een sterke vraag naar commerciële vluchten aanwakkeren, resulterend in de behoefte aan meer dan 2.200 nieuwe vliegtuigen in Zuid-Azië, ter waarde van bijna $ 320 miljard in de loop van de komende 20 jaar, aldus Boeing. naar de prognose voor 2021 (GMO).

India: de nieuwe goedkope Akasa Air onthult zijn identiteit 1 Air Journal

© Boeing

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-30-inde-la-nouvelle-low-cost-akasa-air-devoile-son-identite-5232592.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert