Groene loyaliteit volgens Etihad Airways

De luchtvaartmaatschappij Etihad Airways lanceerde “Conscious Choices by Etihad Guest”, waarmee leden van zijn Loyaliteitsprogramma mijlen verdienen om „vluchten te compenseren, lichter te vliegen en een duurzame reiziger te zijn, en ook om keuzes te maken milieuvriendelijk in hun dagelijks leven”.

Dit is het nieuwste initiatief van de duurzame ontwikkelingsmissie van de nationale luchtvaartmaatschappij van de VAE, gevestigd op de luchthaven vanAbu Dhabi : Bewuste keuzes, het nieuws scala aan duurzame initiatieven voorgesteld via het Etihad Guest-programma, is in het leven geroepen om de algehele duurzaamheidsambitie van Etihad te ondersteunen om tegen 2050 netto nul-emissies te bereiken en de uitstoot in 2019 te halveren tegen 2035. Reizigers die willen reizen en “bewuster en duurzamer” willen reizen, kunnen nu Status Miles en andere beloningen verdienen voor het maken van duurzame keuzes.

Door Etihad Guest-leden toe te staan ​​te reizen met een lichtere ecologische voetafdruk, Conscious Choices beloont reizigers met Status Miles en extra voordelen voor het meenemen van minder bagage aan boord en het compenseren van de CO2-uitstoot van hun vluchten met behulp van Etihad Guest Miles. „In hun dagelijks leven, wanneer ze niet in een vliegtuig zitten“, kunnen leden Status Miles verdienen door dagelijkse emissies zoals autorijden te compenseren, met opties variërend van een maand tot een jaar aan compensaties, evenals shows zoals airconditioning in uw huis of een maand tot een jaar je avondeten koken; Miles doneren aan een groen doel; en het kopen van duurzame producten uit de Etihad Guest Reward-winkel in samenwerking met Collinson en CarbonClick. Leden kunnen er ook voor kiezen om ‚groen‘ te gaan en te kiezen voor een digitale lidmaatschapskaart in plaats van een fysieke. Door leden te belonen met Tier Miles kunnen ze hun bestaande niveau behouden of upgraden naar het nieuwe niveau om nog meer voordelen te ontgrendelen.

Etihad Airways is volgens het persbericht de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die frequente reizigers beloont voor „hun duurzaamheid in de lucht en op de grond“. Het duurzame gedrag van leden is al „vastgelegd“, zodat ze kunnen worden beloond voor het compenseren van hun vluchten met mijlen en het kopen van duurzame producten in de rewards-winkel; het volledige programma en de voordelen worden online geplaatst januari 2022.

Tony Douglas, Managing Director van Etihad Aviation Group, zei: “ De toewijding van Etihad aan duurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf en we zijn verheugd om onze 8 miljoen leden zodat ze meegaan op deze reis naar duurzame ontwikkeling. Door onze leden in staat te stellen hun persoonlijke reizen of aankopen op een duurzame manier te compenseren en daarvoor beloond te worden, wordt de duurzaamheidsagenda van Etihad verder versterkt. „.

Terwijl Etihad zich richtte op de ontwikkeling van technologieën en innovatieve oplossingen voor operationele efficiëntie die de CO2-uitstoot van vluchten actief zullen verminderen, hebben we klantgerichtheid. Daarom hebben we het afgelopen jaar ons duurzame loyaliteitsprogramma ontwikkeld, luisterend naar feedback van leden en rekening houdend met hun reisprioriteiten en -verwachtingen. Dankzij dit hebben we een programma verfijnd dat leden zal bieden vermogen en stimulans om duurzamer te reizen en tegelijkertijd onze positie als planeetbewust reis- en lifestylemerk verder te versterken „, hij voegde toe.

In de afgelopen twee jaar heeft Etihad Airways, ondanks de uitdagingen van de Covid-19-pandemie, een aantal belangrijke CO2-emissiereductie-initiatieven gelanceerd als onderdeel van haar duurzaamheidsprogramma Greenliner. Dit omvat het adopteren van duizenden mangroven, het gebruik van duurzame brandstoffen, het verminderen van contrails, het gebruik van geoptimaliseerde vliegroutes, het gebruik van meer elektrische voertuigen en het werken met partners die hun kennis delen over een schonere lucht. Tijdens de recente Dubai Airshow breidde Etihad zijn strategisch duurzaamheidsprogramma uit „naar“ verenig marktleiders, met name Boeing, Airbus, GE en Rolls-Royce, in het meest uitgebreide en inter-organisatorische luchtvaartduurzaamheidsinitiatief dat ooit is ondernomen ”.

En afgelopen oktober voerde Etihad Airways zijn ‚meest duurzame vlucht ooit‘ uit, gebruikmakend van lessen en efficiëntieverbeteringen die de afgelopen twee jaar zijn ontwikkeld om de CO2-uitstoot in absolute termen met 72% te verminderen, vergeleken met de equivalente vlucht die in 2019 werd uitgevoerd.

Groene loyaliteit volgens Etihad Airways 1 Air Journal

© Etihad Airways

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-10-la-fidelite-verte-selon-etihad-airways-5232192.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert