Delta Air Lines: Stockholm, investeringen, maar niet langer Virgin Australia

De luchtvaartmaatschappij Delta Airlines kondigt een nieuwe seizoenslink aan tussen New York en Stockholm, na vijf jaar afwezigheid in de Zweedse hoofdstad. Ze zal opnieuw investeren in Maagdelijke Atlantische Oceaan, Aeromexico en LATAM Luchtvaartmaatschappijen, maar verloor zijn codeshare met Virgin Australia.

Van 1 juni tot 28 oktober 2021 biedt het Amerikaanse bedrijf een dagelijkse vlucht aan tussen zijn basis in New York-JFK en de luchthaven van Stockholm-Arlanda, geëxploiteerd door Boeing 767-300ER die plaats biedt aan 26 passagiers in Business Class, 18 in Premium en 172 in Economy. Vertrektijden zijn gepland om 19.30 uur om de volgende dag om 9.30 uur aan te komen, retourvluchten verlaten Zweden om 11.30 uur om te landen om 14.10 uur (gemiddelde vluchttijd 8.20 uur).

Delta zal op deze route concurreren met United Airlines (van Newark), SAS Scandinavian Airlines (naar Newark) en Finnair, die het net op JFK heeft gelanceerd. Het was sinds 2017 niet meer in Zweden geland.

The Alliance Company Luchtteam aan de andere kant aangekondigd nieuwe investeringen tot de hoogte van $ 1,2 miljard in Maagdelijke Atlantische Oceaan, Aeromexico en LATAM, die „hun activiteiten transformeren om sterker en veerkrachtiger uit de wereldwijde pandemie te komen“. Na deze processen streeft Delta naar een belang van 20% in Aeromexico en een belang van 10% in LATAM; het behoudt zijn belang van 49% in Virgin Atlantic.

Deze investeringen „versterken het wereldwijde platform van Delta“ en bieden klanten „een verbeterd netwerk, naadloze connectiviteit en een hoge ervaring, terwijl ze de bedrijfsgroei voor Delta, haar werknemers en partners stimuleren“, aldus een verklaring. Wie bepaalt dat Delta’s deelname aan? Air France-KLM, Koreaanse lucht en China Eastern Airlines „Blijft onveranderd“.

Deze strategische investeringen in onze partners zullen ons vermogen om reizen voor onze klanten te verbeteren transformeren, waardoor we een naadloze reiservaring kunnen bieden en onze klanten een ongeëvenaard netwerk tussen Noord-Amerika en de belangrijkste wereldmarkten ”Zei Ed Bastian, CEO van Delta. “ Het werk dat elk van onze partners heeft gedaan om hun bedrijven voor de toekomst te versterken, maakt deze partnerschappen nog waardevoller en creëert een nieuw tijdperk van internationaal reizen waar onze klanten, medewerkers en investeerders van kunnen profiteren nu het wereldwijde reizen weer opleeft. „.

Delta gaf echter geen commentaar op de aankondiging van gisteren Virgin Australia, die in april aflopen met hun overeenkomst om code delen voor het voordeel van United Airlines – Reeds gemaakte reserveringen dienen echter gehonoreerd te worden. Het Australische bedrijf legde uit dat de nieuwe regeling „zijn bereik zal verdrievoudigen“ en de voordelen van leden van zijn programma zal vergroten. loyaliteit Velocity Frequent Flyer. United benadrukt dat het tijdens de gezondheidscrisis de dienst naar Australië nooit heeft onderbroken, waar het qua aanbod het eerste Amerikaanse bedrijf blijft: het biedt momenteel dagelijkse rechtstreekse vluchten van San Francisco en Los Angeles naar Sydney, vluchten vanuit Houston en directe lijnen naar Melbourne gepland om volgend jaar te hervatten. Dankzij deze nieuwe overeenkomst hebben de passagiers ook toegang tot „de belangrijkste Australische bestemmingen, waaronder Brisbane, Perth en Adelaide“. Delta bedient alleen Sydney en vertrekt vanuit Los Angeles.

Jayne Hrdlicka, CEO van de Virgin Australia Group, zei dat haar klanten “ zal hebben veel meer opties om van Australië naar de Verenigde Staten te reizen, met meer dan drie keer zoveel diensten die voor hen beschikbaar zijn, wat geweldig nieuws is voor Australische reizigers „. United Airlines heeft volgens haar “ met trots een van Australië’s langst bestaande en langst dienende luchtvaartpartners, en hun marktkracht in zowel Australië als de Verenigde Staten is van grote waarde voor onze klanten. We kijken ernaar uit om namens onze klanten samen te innoveren om ervoor te zorgen dat ze de beste reiservaringen hebben naar meer dan 90 bestemmingen in de Verenigde Staten. „.

Delta Air Lines: Stockholm, investeringen, maar niet meer Virgin Australia 2 Air Journal

© United Airlines

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-14-delta-air-lines-stockholm-investissements-mais-plus-virgin-australia-5232263.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert