Corsair tekent bij PONANT voor Caribische cruises

Voor het winterseizoen 2023-2024 heeft de luchtvaartmaatschappij Corsair International en het bedrijf van PONANT-cruise bundelen hun krachten om hun klanten te laten reizen in de Caraïben.

Van 5 november 2023 tot 2 april 2024 heeft het Franse bedrijf gevestigd in Parijs-Orly wordt PONANT’s partner luchtvaartmaatschappij van en naar de luchthaven van Fort de France-Martinique Aimé Césaire, voor cruises die plaatsvinden in het gebied aan boord van de schepen Le Bellot en Le Dumont d’Urville. “Deze schepen op mensenmaat (slechts 92 hutten en suites) uit de PONANT EXPLORERS-serie combineren respect voor het milieu, elegant design en geavanceerde technologieën. Ze zijn ook uitgerust met een multisensorische onderwaterlounge die uniek is in de wereld”, onderstreept hun gezamenlijke persbericht.

Door deze samenwerking tussen de overzeese luchtvaartmaatschappij en PONANT kunnen passagiers reizen aan boord van een nieuwe generatie vliegtuigen, de Airbus A330neo. “Ze zullen kunnen genieten van het comfort van een ultramoderne en minder lawaaierige cabine in zijn categorie, met een wifi-verbinding gedurende de hele vlucht. De Business Class van deze nieuwe vliegtuigen voldoet aan de beste normen in de sector, met name dankzij 180° verstelbare stoelen, allemaal met directe toegang”.

Om te profiteren van al hun reisetappes, zullen PONANT-klanten in Business class de Prestige-menu een combinatie van gastronomie en uitzonderlijke producten van het huis Petrossian en in Economy class, de smaken van Gastronomisch menu. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het comfort en de kwaliteit van de dienstverlening, zowel op de grond als aan boord, „het handelsmerk van Corsair“.

Corsair voert zijn vluchten uit vanaf Orly, een „zeer recentelijk gemoderniseerde luchthaven, op menselijke schaal, die snelle toegang tot Parijs mogelijk maakt“. PONANT-klanten zullen profiteren van een prioritaire toegang (toegang nr. 1) tot inchecken en veiligheidscontroles. Voordat ze aan boord gaan, kunnen PONANT-passagiers profiteren van de Corsair-loungemet een terras en een direct zicht op de hellingen, „WIFI-toegang voor het lezen en downloaden van talrijke perstitels (15 dagelijkse perstitels en 38 tijdschriften) via de Corsair Le Kiosk-applicatie“.

Deze samenwerking is het resultaat van het gezamenlijke werk van de Tour Operating-teams van PONANT en Corsair, wat resulteerde in de creatie van een op maat gemaakt ervaringsaanbod voor onze passagiers. Ik ben er zeker van dat dit nieuwe product een opmerkelijke servicekwaliteit zal bieden. » verheugt zich Hervé Gastinel, voorzitter van PONANT

We zijn erg trots dat we zijn uitgekozen door cruisemaatschappij Ponant. Dit is een groot teken van erkenning en vertrouwen in het vermogen van Corsair om te voldoen aan de kwaliteitseisen van deze cruisemaatschappij, dankzij een vloot die bestaat uit nieuwe vliegtuigen van de nieuwste generatie. De Corsair-teams zijn volledig gemobiliseerd voor het succes van dit nieuwe partnerschap voegde Pascal de Izaguirre, CEO van Corsair toe.

Corsair tekent met PONANT voor Caribische cruises 1 Air Journal

©PONANT

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert