Canada: Toronto-Victoria met Porter Airlines, Victoria-Las Vegas met WestJet

Porter luchtvaartmaatschappijen deze week ingehuldigd een link naar Victoria, Brits-Columbiabeginnend bij de basis Toronto-Pearson.

Deze verbinding van de ene kust naar de andere in Canada wordt verzekerd door een dagelijkse rotatie Embraer E195-E2 van 132 zitplaatsen in een opstelling van twee bij twee rijen, dat wil zeggen zonder middelste zitplaatsen, om alle passagiers meer individuele ruimte te bieden.

Victoria Airport is een van onze populairste nieuwe markten, aldus Kevin Jackson, Executive Vice President en Chief Commercial Officer van Porter Airlines. We bedienen nu de grootste steden in West-Canada en Victoria tot aan St. John’s in het oosten, inclusief veel steden daartussenin. We zijn van plan om nog veel meer bestemmingen in Noord-Amerika te bedienen met de vliegtuigen die in 2024 aan onze vloot worden toegevoegd.”

Voor zijn deel, WestJet kondigde in februari 2024 de lancering aan van een lijn tussen Victoria en Las Vegasvoor het eerst sinds 2017 opnieuw geïntroduceerd grensoverschrijdende verbinding uit de hoofdstad van British Columbia. Deze non-stopverbinding wordt uitgevoerd met twee vluchten per week, op donderdag en zondag. Bedenk ook dat WestJet vanaf 15 december een nieuwe non-stopverbinding zal aanbieden tussen Kelowna, een andere stad in British Columbia, en Las Vegas, met twee vluchten per week.

WestJet is er trots op zijn nieuwe route aan zijn winterschema toe te voegen en de grensoverschrijdende connectiviteit tussen Victoria en Las Vegas te versterken. Terwijl we gasten in heel Canada nog meer betaalbare en toegankelijke mogelijkheden blijven bieden om aan de kou te ontsnappen en deze winter de zon te vinden, is Victoria een belangrijk onderdeel van ons groeiplan voor West-Canada. zei John Weatherill, executive vice-president en chief commercial officer van WestJet.

Canada: Toronto-Victoria met Porter Airlines, Victoria-Las Vegas met WestJet 1 Air Journal

©Boeing

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert