BtoB: Vueling doet een beroep op Sprinklr om de klantervaring te verbeteren

Vueling koos voor het platform Sprinklr aangedreven door AI Om te verbeterenklantenervaring op sociale media via alle digitale kanalen.

Sprinklr brengt zijn knowhow naar Vueling en verenigt de klantenservice- en marketingafdelingen voor sociale media in één enkele samenwerkingsomgeving als onderdeel van zijn digitale transformatie. Met Sprinklr kan Vueling intern samenwerken om slimmere, snellere beslissingen te nemen, en ook de klantenservice uitbreiden via sociale media, over alle belangrijke kanalen om snel op klanten te reageren.

De Spaanse lage kosten, die meer vervoert dan 34 miljoen passagiers per jaaris bezig met een bedrijfsbreed digitaal transformatieprogramma, genaamd “ Vueling-transformatie ”, om het concurrentievermogen en ook de efficiëntie te vergroten. Als onderdeel van zijn digitale transformatiestrategie wil het zijn klanten naar zijn sociale netwerken verwijzen en hen tegelijkertijd een meer gepersonaliseerde ervaring bieden, gericht op hun behoeften.

Als onderdeel van onze voortdurende wens om onze inspanningen te concentreren op transformatie om het klanttraject te verbeteren, hebben we Sprinklr geïntegreerd in onze sociale media-activiteiten. Deze integratie heeft ons in staat gesteld onze processen te optimaliseren, wat heeft geresulteerd in een efficiëntere toewijzing van middelen, waarbij we ons meer op kwaliteit dan op kwantiteit hebben gericht. „, legt Rodolfo Moreira, directeur Customer Experience bij Vueling, uit. “ Sprinklr voorziet ons van een uitgebreide reeks functies waarmee we voorop kunnen blijven lopen in de trends in de sector, ook als het gaat om het gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie. Deze strategische aanpak verbetert niet alleen onze operationele efficiëntie, maar zorgt er ook voor dat we wendbaar blijven door ons aan te passen aan het feit dat sociale media voortdurend evolueren, net als klantbetrokkenheid. »

BtoB: Vueling doet een beroep op Sprinklr om de klantervaring te verbeteren 1 Air Journal

©Rennes Bretagne Luchthaven

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert