ANA en ITA Airways ondertekenen een nieuwe codeshare-overeenkomst

Alle Nippon Airways (ANA), de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan, en ITA Luchtvaartde Italiaanse nationale luchtvaartmaatschappij, heeft onlangs een nieuwe codeshare-overeenkomst getekend.

Deze samenwerking, die naar verwachting op 24 januari van kracht wordt, zal meer reismogelijkheden bieden voor klanten van beide luchtvaartmaatschappijen, met verbeterde connectiviteit via Rome Fiumicino En Tokio Haneda, de hubs van de twee luchtvaartmaatschappijen. De essentie van dit nieuwe commerciële partnerschap ligt in de verbeterde connectiviteit die mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen Rome Fiumicino en Tokyo Haneda, de belangrijkste hubs van respectievelijk ITA Airways en ANA.

Passagiers kunnen nu een naadloze reis verwachten en genieten van een gestroomlijnd proces dat begint op de luchthaven van vertrek en eindigt op hun eindbestemming. Van de 17 januari, Alle reizigers van Nippon Airways en ITA Airways zullen genieten van het gemak van reizen naar de bestemmingen van hun keuze op één ticket.

In deze overeenkomst zijn de processen opgenomen opnamewaar passagiers op de luchthaven van vertrek kunnen inchecken en hun gegevens kunnen vinden bagage geregistreerd, wachtend op hen op de luchthaven van eindbestemming.

©ANA

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert