Air Canada, sponsor van de nieuwe professionele dameshockeycompetitie

Lucht Canada maakte vandaag bekend a historisch partnerschap met het nieuws Professionele hockeycompetitie voor dames (LPHF) voordat het begint openingsseizoen 1 januari 2024.

Als onderdeel van het partnerschap verkrijgt Air Canada de intellectuele eigendomsrechten voor de zes teams van de competitie, namelijk Boston, Minnesota, Montreal, New York, Ottawa en Toronto, evenals voor de LPHF zelf, de inhoud van uitzendingen, branding in stadions en advertenties in stadions. markten, evenals de rechten om zijn merk op de officiële trui van het LPHF Montreal-team te plaatsen. Air Canada zal de competitie en haar spelers ook voorzien van reisondersteuning, en zal werken aan het vieren en promoten van de LPHF en haar toekomstige sterren via al haar marketing- en communicatiekanalen.

De Canadese luchtvaartmaatschappij huldigt dit historische partnerschap in met een inspirerende nieuwe reclamecampagne, getiteld “ We gaan allemaal op de vlucht ”, met een groep jonge LPHF-prospects naast de Canadese hockeylegende Mélodie Daoust, en die wordt uitgezonden vóór de eerste thuiswedstrijd van elk LPHF-team.

De overeenkomst met de LPHF bouwt ook voort op de eerdere partnerschappen van Air Canada op het gebied van professioneel dameshockey en damessport, met name met de WNBA (professionele damesbasketbalcompetitie) en Project 8, dat zich richt op de opleiding van 'een professionele damesvoetbalcompetitie in Canada'. . Om haar inzet voor de ondersteuning van de volgende generatie dameshockey voort te zetten, zal de luchtvaartmaatschappij bovendien een plaatselijk junior dameshockeyteam hosten bij de historische eerste thuiswedstrijd van elk LPHF-team in Canada, waaronder 1 januari in Toronto, 2 januari in Ottawa en 13 januari in Canada. Montréal.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert