Air Canada: geen Toronto – Brussel vóór augustus 2023

De luchtvaartmaatschappij Lucht Canada uitgesteld de inhuldiging van de nieuwe verbinding tussen Toronto En Brusselaanvankelijk gepland voor juni volgend jaar.

Afgelopen oktober aangekondigd, de lijn van de Canadese nationale luchtvaartmaatschappij tussen haar basis in Toronto Pearson en de luchthaven van Brussel-Zaventem is uitgesteld tot 1 augustus 2023 volgens de door Aeroroutes geraadpleegde GDS, maar behoudt zijn vijf wekelijkse rotaties. Vluchten uitgevoerd door Boeing 787-8 Dreamliner die plaats bieden aan 20 passagiers in Business Class, 21 in Premium en 214 in Economy (255 stoelen), vertrekken elke dag behalve op maandag en vrijdag om 18.30 uur om de volgende dag om 7.45 uur aan te komen. met terugkeer uit België elke dag behalve dinsdag en zaterdag om 10:15 uur om te landen om 12:20 uur

Air Canada zal geen concurrentie hebben op deze route, in tegenstelling tot de route die sindsdien wordt geëxploiteerd Montreal waar het wordt geconfronteerd met seizoensgebonden Air Transat-vluchten; beide worden op codeshare-basis aangeboden door Brussels Airlines.

De route Toronto-Brussel wordt toegevoegd aan onze huidige dienst vanuit Montreal, terwijl de toegang van Air Canada tot Europa en daarbuiten wordt uitgebreid via onze commerciële partner Brussels Airlines Sterren Alliantiedie handige verbindingen biedt voor Europa en Afrika zei Mark Galardo, Senior Vice President – Network Planning and Revenue Management, Air Canada.

Vergeet niet dat op 1 juni ook de inhuldiging van de link tussen zou moeten plaatsvinden Montréal-Pierre Elliott Trudeau en de luchthaven van Toulouse-Blagnac, met vijf vluchten per week uitgevoerd door Airbus A330-300 die plaats bieden aan 32 passagiers in Business class, 24 in Premium en 241 in Economy (297 stoelen). Vier jaar na de eerste aankondiging zal Air Canada concurreren met de seizoensvluchten van Air Transat op wat nu al de “ luchtbus route vanwege de vestigingen van de Europese vliegtuigbouwer in de twee steden.

Air Canada: geen Toronto – Brussel vóór augustus 2023 1 Air Journal

©AirCanada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert