AéroDay op 25 januari: 4.330 vacatures in de luchtvaart in te vullen in Frankrijk

Om grote klanten en onderaannemers te ondersteunen bij hun rekrutering, heeft de Groep Randstad organiseert, Donderdag 25 januari 2024de 3e editie van AeroDay, een baan daten gewijd aan de luchtvaart-, ruimtevaart- en defensieberoepen.

Meer dan 4.330 posities zijn overal in Frankrijk verkrijgbaar. Ze staan ​​open voor mannen en vrouwen, beginners en meer ervaren mensen, maar ook voor mensen met een handicap. Het aanbod omvat een breed spectrum aan kwalificaties: monteur, machinebediener, monteur, elektricien, kwaliteitscontroleur, productieplanner, technicus, projectmanager, systeemingenieur, enz. De aangeboden contracten zijn vaste contracten, contracten voor bepaalde tijd en tijdelijke opdrachten voor de langere termijn. Kandidaten hebben ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen om hun vaardigheden aan te vullen of aan te passen aan de verwachtingen van het bedrijf.

Mensen die op zoek zijn naar een baan, omscholing of gewoon een nieuwe werkomgeving willen ontdekken, kunnen hun professionele project bespreken met de teams van de Randstad-agentschappen – een rekruteringsnetwerk gespecialiseerd in CDI, CDD en tijdelijk werk – en Expectra – rekruteringsleiders , ingenieurs, supervisors en technici.

De hele dag krijgen de deelnemers de kans, dankzij toegewijde workshopsom de te ontdekken beroepen van de'luchtvaartvan ruimtelijk en een beetje verdediging, hun cv verbeteren en zich voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Voor sommigen van hen zal het ook mogelijk zijn om productieateliers te bezoeken, of zelfs de controle over een vliegtuig of helikopter te nemen dankzij virtual reality!

Om alle praktische informatie te vinden – locaties, tijden, vacatures, inschrijfformulier – en deel te nemen aan de 3e editie van AeroDagga naar de sites randstad.com En verwachtra.fr.

Op het programma voor deze dag van 25 januari, open voor iedereen: gesprekken met recruiters, ontdekking van beroepen, CV-workshop, coaching, sollicitatiegesprekken en spreken in het openbaar, enz., en vluchtsimulator.

Er moeten 200 vacatures worden ingevuld in Hauts-de-France, 200 in Île-de-France, 500 in Nouvelle Aquitaine, 2200 in Occitanie, 1100 in Pays de la Loire en 130 in de PACA-regio.

In 2023 zette de hervatting van het luchtverkeer zich in hoog tempo voort en registreerde de luchtvaartsector ook een recordvolume aan bestellingen voor civiele en militaire vliegtuigen (vliegtuigen, helikopters, drones, enz.), wat sommige bouwers meer dan 10 jaar werk garandeert. De industrie, die tijdens de Covid-periode talloze ontslagen heeft moeten plegen, is nu op zoek naar duizenden talenten om te proberen de productiesnelheid te verhogen. Tegelijkertijd is de luchtvaartsector het tijdperk van decarbonisatie ingegaan en werken alle belanghebbenden er hard aan om de luchtvaart milieuvriendelijker te maken. Het gaat hierbij met name om de veralgemening van het gebruik van duurzame brandstoffen, de ontwikkeling van elektriciteit en waterstof bij de voortstuwing van voertuigen; maar ook door onderzoeks- en ontwikkelingswerk op het gebied van recycleerbare composietmaterialen om het gewicht van vliegtuigen te verminderen. De luchtvaart is een uitmuntende sector die voor iedereen toegankelijk is en biedt vandaag de dag uitzonderlijke carrièremogelijkheden.

@SFMA

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert