2 augustus 1913 in de lucht: Sikorsky, auteur van een meervoudige diefstal

Luchtvaart geschiedenis – 2 augustus 1913. Op deze zaterdag 2 augustus 1913 is het de Russische vliegenier Igor Sikorsky die de mensen over hem zal laten praten door met meerdere mensen een vlucht uit te voeren. Inderdaad, als de luchtbeweging aanvankelijk een eenzaam avontuur was, maakte het plaats voor de wens om met passagiers te reizen. Luchtpioniers strijden om de meeste mensen aan boord van hun vliegtuig. En Igor Sikorsky zal vooral schitteren door acht mensen aan zijn zijde te verwelkomen in zijn toestel.

Om zo’n vlucht te bereiken, bestuurde de vlieger het apparaat genaamd „Rousski Vityaz“, wat kan worden vertaald als „Russische ridder“. De laatste van het type tweedekker werd aangedreven door vier in lijn geplaatste Argus-blokken ter hoogte van de onderste vleugels, een set die toen niet minder dan 400 pk kon ontwikkelen.

Igor Sikorsky ging tijdens deze kleine aanval zijn acht passagiers voor de dag een uur en vierenvijftig minuten laten lopen, waardoor de Russische luchtmacht een geweldige prestatie kon leveren, die op dat moment niet in de frontlinie stond van innovatie in luchtvervoer . West-Europa is eerder de bakermat.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert