Volotea opent nog 2 routes naar Algiers

De luchtvaartmaatschappij goedkope Volotea zal aan het einde van de maand twee nieuwe seizoensdiensten lanceren om Algerije van Napels en Venetië en Italië, naast die koppeling Bordeaux in de Algerijnse hoofdstad.

Van 25 november 2022 tot 23 maart 2023 biedt de Spaanse low-cost vluchtspecialist twee vluchten per week aan tussen zijn basis in Napoli-Capodichino Ugo Niutta en de luchthavenAlgiers-Houari Boumediene, geëxploiteerd door Airbus A319 met 156 zitplaatsen. Vertrektijden zijn gepland op woensdag en zaterdag of woensdag en zondag, daarna regelmatig vanaf januari op maandag en donderdag, met vertrek uit Italië om 15.00 uur (aankomst om 17.00 uur) en terugkomst uit Algerije om 18.00 uur (aankomst om 20.00 uur).

Van 29 november tot 23 maart biedt Volotea ook twee wekelijkse rotaties aan tussen haar nieuwe basis in Venetië-Marco Polo en Algerijezijn A320’s die plaats bieden aan 180 passagiers die op verschillende dagen vertrekken tot 16 januari, dan maandag en donderdag om 10:00 uur (aankomst om 16:10 uur) en terugkeren om 17:10 uur (landing om 19:20 uur).

Volotea zal geen concurrentie hebben op deze twee routes, de eerste tussen de twee landen, in tegenstelling tot de route die Bordeaux verbindt met de Algerijnse hoofdstad die afgelopen december werd gelanceerd en waar het wordt geconfronteerd met Air Algérie.

De low cost had haar eerste vluchten naar Algerije medio december 2021 ingehuldigd, onthuld in het voorjaar voor de maand september en vervolgens uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie, en werd daarmee de zesde luchtvaartmaatschappij die geautoriseerd is om vluchten tussen Frankrijk en Algerije uit te voeren, na Air Frankrijk, ASL Airlines France, Transavia, Vueling en dus de Algerijnse nationale maatschappij. Ze dient daar nu Annaba, Bejaia, Constantijn, Oran, Sétif en Tlemcenvoornamelijk uit Marseille.

Volotea opent nog 2 routes naar Algiers 1 Air Journal

©Volotea

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert