Toulouse-Kopenhagen en Montpellier-Oslo aangekondigd voor volgende zomer – Air Journal

Volgende zomer, Noors biedt een seizoensverbinding Toulouse richting de Deense hoofdstad Kopenhagenen van Montpellier richting de Noorse hoofdstad Oslo.

Van 3 juni tot 4 oktober 2024 zal de Noorse prijsvechter op maandag en vrijdag twee rechtstreekse vluchten per week uitvoeren tussen de luchthaven Toulouse-Blagnac en de luchthaven van Kopenhagen, waardoor reizen gemakkelijker wordt gemaakt. een langer ontdekkingsverblijf. Norwegian zal deze route exploiteren met een Boeing 737-800 of 737 MAX-8 met één gangpad.

De komst van Norwegian, een gloednieuw bedrijf in Toulouse, opent de weg naar Scandinavië. Noord-Europa ontbrak in ons netwerk en we hebben er een prioriteit van gemaakt in onze strategie“, verklaarde de voorzitter van de raad van bestuur van de luchthaven Toulouse-Blagnac. “Het werk van alle betrokkenen heeft zijn vruchten afgeworpen. Met deze directe verbinding met Denemarken en op een steenworp afstand van Zweden creëren we een opening naar deze regio die bekend staat om zijn dynamische economie en levenskwaliteit. In de andere richting zal Toulouse voor de Denen de toegangspoort tot het grote Zuidwesten zijn“.

En van 22 juni tot en met 17 augustus 2024 zal Norwegian vanuit Montpellier de Noorse hoofdstad Oslo bedienen, met twee directe vluchten per week, op dinsdag en zaterdag. De lage kosten melden dat de dinsdagrotatie gemakkelijke verbindingen via Oslo naar verschillende belangrijke regionale steden (Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Alesund, Molde) mogelijk maakt. De vluchten zullen worden uitgevoerd door een Boeing 737-800 met 186 zitplaatsen.

We zijn zo blij en trots dat Norwegian wortel schiet in Montpellier. Dankzij zijn prijsbeleid en de kwaliteit van zijn dienstverlening is Norwegian een van die spelers die ons aantrekkelijk maken, verheugt Emmanuel Brehmer zich. Het is duidelijk dat Montpellier een prachtige bestemming is voor inwoners van Oslo, en in bredere zin van Noorwegen en Scandinavië, die een vertederend en authentiek Zuiden zullen kunnen ontdekken. Maar deze opening vormt ook een onverwachte kans om een ​​opmerkelijke stad en land te ontdekken.s”, verwelkomde de luchthaven Montpellier-Middellandse Zee.

©Noors

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert