Ryanair sluit overeenkomst met OTA Loveholidays

Ryanair heeft op 23 januari een nieuw partnerschap gesloten met OTA loveholidays voor haar klanten die goedkope vakantiepakketten willen boeken.

Deze overeenkomst biedt klanten de mogelijkheid om liefdesvakantie kopen vluchtenstoelen en bagage Ryanair als onderdeel van hun loveholidays-pakket tegen de lage prijzen van Ryanair. Het garandeert dat loveholidays-klanten dat niet zullen zijn overladen en dat zij directe toegang tot hun account zullen hebben mijnRyanair voor alle klantgerelateerde vragen. Deze samenwerking met loveholidays zorgt er ook voor dat de vluchtinformatie van Ryanair rechtstreeks naar het e-mailadres van elke klant wordt verzonden, inclusief informatie vóór vertrek over de algemene voorwaarden van Ryanair en in geval van verstoringen. loveholidays verbindt zich ertoe uitsluitend de echte prijzen van Ryanair, zonder toeslag, en om alleen de exacte contactgegevens van klanten en hun betalingsgegevens aan Ryanair door te geven. Dit betekent dat loveholidays-klanten het Ryanair-verificatieproces niet hoeven te voltooien, wat klanten van ongeautoriseerde OTA Pirates wel moeten blijven doen.

Het is een “ geweldig nieuws „, benadrukt lage kosten, voor loveholidays-klanten die nu de lage tarieven van Ryanair kunnen boeken als onderdeel van hun loveholidays-pakket met volledige transparantie, terwijl ze profiteren van de flexibele betalingsplannen van loveholidays en ATOL-bescherming. Ryanair voert al lang campagne om alle consumenten te beschermen tegen OTA-piratenzwendel, waaronder te hoge kosten, verborgen toeslagen en valse contact- en betalingsinformatie.

Ryanair bereikt overeenstemming met OTA Loveholidays 1 Air Journal

@Béziers-Cap d'Agde Airport

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert