Malaysia Airlines herstelt volledige catering aan boord – Air Journal

Maleisië luchtvaartmaatschappijen heeft eindelijk zijn volledige aanbod aan eten en drinken aan boord hersteld vanuit het centrum van Kuala Lumpurnadat hij sindsdien plotseling zijn horecaleverancier had laten vallen 26 jaarop 1 september.

Sinds twee en een halve maand biedt de Maleisische nationale luchtvaartmaatschappij een verfijnd aanbod op veel van haar vluchten, na het besluit om haar langdurige samenwerking met de ‘vlaggenschipcateraar’ te beëindigen. Brahims Foodservice. Toen Malaysia Airlines Brahim’s ontsloeg, had het geen nieuwe cateringpartner gevonden. Op veel van zijn kortere vluchten was het daarom aangewezen op voorverpakte maaltijden, terwijl voor langeafstandsvluchten snel een herziene service moest worden geïmplementeerd. Klanten met speciale dieetwensen, waaronder religieuze beperkingen, werd zelfs gevraagd om hun eigen eten mee te nemen, aangezien de luchtvaartmaatschappij geen eten kon bereiden. speciale maaltijden tijdens de transitie. In plaats van op zoek te gaan naar een nieuwe gespecialiseerde cateringleverancier, besloot Malaysia Airlines haar volledige cateringactiviteiten te consolideren in intern, het creëren van een tijdelijk distributiecentrum en horecamagazijn. Een van de redenen waarom het zo lang duurde voordat Malaysia Airlines haar volledige service aan boord herstelde, is dat de luchtvaartmaatschappij haar eigen service moest creëren cateringbedrijf vanaf nul.

De hervatting van de aanbestedingen komt overeen met de levering eind oktober van tien extra vrachtwagens met hoge capaciteit die cateringbenodigdheden aan boord van het vliegtuig leveren als aanvulling op een bestaande vloot van 14 vrachtwagens, evenals zes diepvriezers, twee koelers en twee speciale wasmachines voor iedereen. herbruikbare cateringbenodigdheden die uit een vliegtuig komen. Datuk Izham Ismail, directeur van de Malaysian Airlines-groep, omschreef de beslissing om Brahim te laten vallen als een “essentiële transitie”, hoewel de luchtvaartmaatschappij niet publiekelijk heeft bevestigd waarom zij haar oude partner heeft laten vallen. Hij zal doorgaan haar kernaanbod als premium luchtvaartmaatschappij te versterken door zich in te zetten voor het verbeteren van de eetervaring aan boord door al haar passagiers meer opties, samengestelde deals en variatie aan te bieden. “We hebben deze essentiële transitie in onze catering aan boord ondernomen om ons aanbod en onze diensten te verbeteren en tegelijkertijd onze capaciteiten te ontwikkelen, waarbij de klant ons zwaartepunt blijft”, verklaarde hij. Malaysia Airlines beheert in samenwerking met haar partners gemiddeld 18.000 maaltijden per dag. Malaysia Airlines heeft ook een vernieuwd menu geïntroduceerd dat passagiers keuzemogelijkheden biedt “ verrukkelijk “ en gerechten geïnspireerd op de bestemming.

Maleisië

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert