Luxair: Milaan-Linate, La Palma en Praia deze winter, Manchester volgende zomer

De diensten van Milaan-Linate, La Palma en Praia zal worden toegevoegd, van de komende winterseizoennaar het netwerk van Luxair vertrekken uit Luxemburg. Anderszins, Manchester zal worden geserveerd in het zomerseizoen 2024.

Vanaf 29 oktober 2023 en met twee rechtstreekse vluchten per week op zaterdag en zondag landt Luxair in het hart van Milaan (Italië), op de luchthaven Milaan-Linate. Deze twee nieuwe vluchten vormen een aanvulling op de bestaande 14 wekelijkse vluchten naar de luchthaven Milaan-Malpensa.

Vanaf 9 november 2023 biedt Luxair elke donderdag een wekelijkse vlucht aan naar La Palma, op de Spaanse Canarische Eilanden. Houd er rekening mee dat deze verbinding indirect zal zijn met een tussenstop op Fuerteventura, een ander Canarisch eiland dat al door de Luxemburgse luchtvaartmaatschappij wordt bediend. Het zal een aanvulling vormen op de tien wekelijkse verbindingen die al bestaan ​​naar de Spaanse eilanden (Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote).

Vanaf 18 december aanstaande en tot 9 januari 2024 voert Luxair een rechtstreekse vlucht uit naar Praia, de hoofdstad van Kaapverdië. De heenvlucht vertrekt iedere donderdag vanuit Luxemburg, de terugvlucht vanuit Kaapverdië iedere dinsdag. Eindelijk, om voorjaar 2024 en vanaf 1 april zullen Luxemburgers en grensarbeiders zich kunnen aansluiten Manchester (Verenigd Koninkrijk) vanuit Luxemburg, met drie directe vluchten per week, op maandag, woensdag en vrijdag.

Luxair: Milaan-Linate, La Palma en Praia deze winter, Manchester volgende zomer 1 Air Journal

@Luxair

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert