ITA Airways tekent bij Air Serbia

De luchtvaartmaatschappij ITA Airways, opvolger van Alitalia, heeft een codeshare-overeenkomst getekend met Air Serbia, die betrekking heeft op:

© AJ / ITA Airways / Air Serbia

De luchtvaartmaatschappij ITA Airways, opvolger van Alitalia, ondertekende een overeenkomst van code delen met Air Servië, die betrekking hebben op interne verbindingen, tussen hun respectieve hubs en daarbuiten in Europa.

Vorige week aangekondigd door de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, gevestigd op de luchthaven van Belgrado-Nikola Tesla, zal de overeenkomst hem in staat stellen zijn code te plaatsen JU op vluchten uitgevoerd door ITA Airways tussen: Rome-Fiumicino en negen binnenlandse bestemmingen (Bari, Brindisi, Genua, Catania, Lamezia Terme, Palermo, Turijn, Triëst en Venetië), evenals twee regionale bestemmingen: Athene en Tirana.

In ruil daarvoor kan de nieuwe Italiaanse nationale luchtvaartmaatschappij, die officieel van start ging op 15 oktober, haar code plaatsen AZ op vluchten uitgevoerd door Air Serbia tussen Belgrado en Rome, maar ook Milaan-Malpensa, evenals op vluchten die de Servische hoofdstad verbinden met elf Europese steden – Athene, Banja Luka, Boekarest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Sofia, Skopje, Thessaloniki, Tivat en Tirana.

Italië is een zeer belangrijke markt, zowel voor Servië als voor de regio, wat het strategische belang van het gevestigde partnerschap duidelijk bevestigt. Jiri Marek, General Manager Commercial and Strategy van Air Serbia, zei in een verklaring. “ We zijn blij om door te gaan met het onderhouden van traditioneel goede relaties met de Italiaanse nationale luchtvaartmaatschappij. Ook helpen we graag de culturele en economische banden tussen onze landen te verbeteren en te versterken. Het zal een groot genoegen zijn om de passagiers van onze partner ITA Airways te verwelkomen op Air Serbia-vluchten, met onze bekende gastvrijheid „.

Tickets voor vluchten onder de nieuwe codeshare-overeenkomst zijn beschikbaar op de officiële websites van de luchtvaartmaatschappij, itaairways.com en airserbia.com, evenals via reisbureaus.

Vergeet niet dat ITA Airways officieel is toegetreden tot de alliantie Luchtteam, naast onder meer Air France-KLM, Delta Air Lines of China Eastern Airlines, zoals Alitalia ervoor.

ITA Airways tekent bij Air Serbia 1 Air Journal

© AJ / ITA Airways / Air Serbia

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-29-ita-airways-signe-avec-air-servia-5231952.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert