De Australische luchtvaartmaatschappij Jetsar onthult haar nieuwe uniform

Jetstar onthulde haar nieuwe uniformen op 29 februari, terwijl de Australische luchtvaartmaatschappij een nieuw tijdperk van goedkope reizen inluidt en zich voorbereidt om 20 jaar vliegen te vieren.

De collectie is ontworpen door de bekende Australische modeontwerper Genevieve Smart, die samen met 40 heeft gewerkt piloten Jetstar, leden vancabinepersoneel en leden van het team de luchthaven de afgelopen twaalf maanden om het definitieve ontwerp te voltooien. Het nieuwe uniform zal door meer dan gedragen worden 5.000 teamleden van luchtvaartmaatschappijen in heel Australië en van Jetstar-luchtvaartmaatschappijen die in Australië zijn gevestigd Nieuw-ZeelandBij Japan en naar Singapore vanaf eind 2024.

Het nieuwe pilotenuniform zal veranderen van het meer traditionele zwart naar blauw en zal voorzien zijn van stijlvol maatwerk, nieuwe schoudervullingen en de optie van een halsdoek. Cabinepersoneel en uniformen de luchthaven bieden een scala aan opties die bij ieders stijl en voorkeuren passen, waaronder blauwe en oranje blazers, een overhemdjurk, aansluitende rokken, taps toelopende broeken, poloshirts en overjassen. Het nieuwe palet bevat een zachter oranje aangevuld met blauw; een kleurencombinatie geïnspireerd op de zonsondergang gezien door een vliegtuigraam.

Het huidige uniform van Jetstar zal duurzaam worden uitgefaseerd in samenwerking met BlockTexx, dat gebruik maakt van technologie van recycling om textiel om te zetten in grondstoffen die worden gebruikt om nieuwe producten te creëren.

Jetstar Group CEO Stephanie Tully zei dat het uniform het begin vertegenwoordigt van een nieuw tijdperk voor de luchtvaartmaatschappij, haar werknemers en haar klanten. “We hebben naar onze medewerkers geluisterd en samen wilden we een uniform creëren dat de reis weerspiegelt die we hebben afgelegd nu we ons derde decennium in het bedrijfsleven naderen. Met de hulp van Geneviève Smart is de nieuwe collectie voor iedereen en geeft ons team meer vrijheid om te kiezen wat ze willen dragen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het proces geweest, onder meer door ervoor te zorgen dat de huidige uniformen van Jetstar worden hergebruikt in nieuwe producten. Onze nieuwe uniforme look komt terwijl we in mei ons 20-jarig jubileum vieren en draagt ​​bij aan onze investeringen in nieuwe vliegtuigen, nieuwe routes en nieuwe cabines voor onze internationale widebody-vloot om klanten te helpen naar meer plaatsen te reizen, vaker en tegen lagere kosten. »

Jetsar heeft een vloot van 81 vliegtuigen, waarvan 70 met één gangpad A320 (waaronder 11 A321 LR) en 11 Boeing 787-8. Ze bestelde vooral 20 A321XLRgepland voor levering tussen 2024 en 2029.

De Australische luchtvaartmaatschappij Jetsar onthult haar nieuwe uniform 1 Air Journal

©Jetstar

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert