Air Caraïbes breidt zijn aanbod van reisverzekeringen uit

De luchtvaartmaatschappij Air Caribbean verrijkt haar verzekeringsaanbod „voor een reis met volledige gemoedsrust“, door dekking in geval van besmetting toe te voegen aan de Covid-19.

In samenwerking sinds 2016 met AXA-partnerseen belangrijke speler in de reisbijstands- en verzekeringssector, het West-Indische bedrijf gevestigd op de luchthaven van Parijs-Orly verrijkt de twee verzekeringen om zo goed mogelijk in te spelen op de gezondheidscontext. Ze bevatten nu een Covid-19-dekking, waarmee u de reis kunt annuleren als u voor vertrek Covid-19 oploopt:

  • Verzekering annulering biedt dekking vóór vertrek tot het inchecken
  • Verzekering multi-risico dekt de klant van begin tot einde: voor zijn vertrek, tijdens het verblijf en tot zijn terugkeer. Als onderdeel van deze verzekering wordt nu medische teleconsultatie aangeboden die het mogelijk maakt om 24/7 contact op te nemen met een Franse arts en de betaling van de kosten van verlenging van uw verblijf. Medische kosten zijn gedekt tot 150.000 euro.

In beide formules moet de looptijd van de verzekering zijn minder dan of gelijk aan 90 opeenvolgende dagen, specificeert Air Caraïbes in een persbericht. De inschrijving gebeurt tegelijk met de aankoop van het vliegticket, hetzij op de site www.aircaraibes.com, hetzij in een van de verkooppunten van Air Caraïbes.

We wilden de sterk herstel luchtvervoer door onze klanten de best mogelijke dekking te bieden, in een gezondheidscontext altijd evoluerend. We streven ernaar om te anticiperen op hun verwachtingen om reizen met volledige gemoedsrust aan te bieden. », benadrukt Edmond Richard, plaatsvervangend algemeen directeur van Air Caraïbes.

We zijn verheugd om de formules die worden aangeboden aan Air Caraïbes-klanten te ontwikkelen om hen nog meer te bieden geruststellende diensten zoals medische teleconsultatie. Zo hebben reizigers nu op elk moment toegang tot een Franse arts. voegt Frédéric Duhamel, commercieel directeur AXA Partners Frankrijk toe.

Air Caraïbes en AXA zijn al meer dan 6 jaar partners “om voortdurend de best mogelijke ondersteuning te bieden aan de passagiers van het bedrijf. Sinds 2016 kunnen de passagiers van het bedrijf al genieten van garanties in geval van onvoorziene gebeurtenissen, zoals een annuleringsverzekering, verblijfsonderbreking, repatriëringsbijstand of bagagedekking in geval van diefstal, verlies of verslechtering”.

In september 2020, midden in een pandemie, kondigden Air Caraïbes en zijn goedkope zuster French bee, dochterondernemingen van de Dubreuil Aéro-groep, aan al hun klanten aan dat ze zouden profiteren van een gratis COVID-ondersteuning voor hun reizen tussen 1 oktober 2020 en 31 maart 2021 naar alle bestemmingen die ze bedienen.

Air Caraïbes breidt zijn reisverzekeringsaanbod uit 1 Air Journal

@Maxime Letertre/ADP

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert