Air Canada verwelkomt eindelijk 100.000 passagiers op één dag

De mijlpaal van 100.000 passagiers op één dag is gepasseerd voor het eerst in meer dan twee jaar door de luchtvaartmaatschappij Air Canadaen het passagiersvolume groeit naarmate klanten weer beginnen te reizen.

Op vrijdag 15 april 2022 heeft het Canadese nationale bedrijf “ met veel plezier ontvangen 100.701 passagierss bevestigde maandag Kevin O’Connor, Vice President – Network Operations Control, wiens personeel de dagelijkse operaties bij Air Canada beheert. “ De manifestatie van opgehoopte vraag wordt alleen geëvenaard door onze vreugde om onze klanten terug te verwelkomen „. Deze passage is gemaakt langzaam „, zei hij in een persbericht, een teken dat de luchtvaartmaatschappij hersteld is van de effecten van Covid-19 “ operationeel „, en dat ze klaar is om haar klanten veilig en comfortabel te vervoeren“ tijdens de drukke zomerperiode die voor ons ligt „.

De laatste keer dat het bedrijf Star Alliance meer dan 100.000 passagiers vervoerd in een tijdsbestek van één dag dateert van 13 maart 2020. Tijdens de gezondheidscrisis werd op 23 april het laagste verkeersrecord bereikt, met 2175 passagiers „gezien de bijna volledige verlamming van het wereldwijde luchtvervoer“. In 2019, vóór de pandemie, vervoerde Air Canada gemiddeld bijna 150.000 passagiers per dag, het record dat op 16 augustus 2019 werd bereikt met 187.000 klanten.

Eind maart, na de aankondiging van de afschaffing van screeningstests voor vertrek voor gevaccineerde reizigers, had Air Canada onmiddellijk versterkt zijn netwerk binnenlands, grensoverschrijdend en internationaal, in Europa en de Stille Zuidzee. Het voegde vier nieuwe grensoverschrijdende routes en drie nieuwe binnenlandse routes toe aan zijn vluchtschema en herstelde 41 Noord-Amerikaanse routes. In totaal is het van plan 51 luchthavens in Canada en 46 in de Verenigde Staten te bedienen.

Wat het internationale netwerk betreft, heeft het Canadese bedrijf 33 verbindingen hersteld met Europa, Afrika en het Midden-Oosten, naar populaire bestemmingen zoals Barcelona, ​​​​Kopenhagen, Madrid, Milaan en Venetië. Ook Air Canada breidt haar netwerk in de Stille Zuidzee uit: de dienst naar Sydney wordt weer dagelijks en de verbindingen met Brisbane en Auckland worden hersteld.

Air Canada verwelkomt eindelijk 100.000 passagiers op één dag 1 Air Journal

©Air Canada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert