Wizz Air kondigt een Londen-Nice aan voor de zomer van 2023

De luchtvaartmaatschappij goedkope Wizz Air zal in het voorjaar van 2023 een nieuwe verbinding lanceren tussen Londen en Mooi hoorzijn twaalfde route naar de Franse stad.

Van 23 maart tot 29 oktober 2023 zal de Hongaarse low-cost vluchtspecialist een dagelijkse vlucht aanbieden tussen zijn basis in Londen-Gatwick en de luchthaven van Nice-Côte d’Azur, geëxploiteerd in een Airbus met één gangpad. Vertrek vanuit Nice is gepland om 12.00 uur op dinsdag en zaterdag (aankomst om 13.05 uur) of om 21.30 of 21.40 uur op andere dagen (aankomst om 22.35 of 22.45 uur); “retourvluchten” vertrekken uit de Britse hoofdstad op dinsdag en zaterdag om 8.15 uur (aankomst om 11.25 uur) en op andere dagen om 17.45 uur of 17.50 uur (aankomst om 20.55 uur of 21.00 uur). .

Wizz Air zal op deze route, inclusief alle luchthavens, concurreren met British Airways, easyJet, Jet2 en Ryanair. Nice-Heathrow van Air France is niet opgenomen in het vluchtschema voor 2023.

Of het nu gaat om een ​​bezoek aan het Matisse-museum voor kunstliefhebbers, een ontspannende dag op een van de vele lokale stranden of het eten van verse zeevruchten in enkele van de beroemde restaurants van de stad aan de promenade, Nice heeft iets voor elk type reiziger. “, onderstreept de lage kostprijs in een persbericht aan de Engelse pers.

Wizz Air biedt al vluchten aan naar Nice vanuit Tirana, Wenen, Sofia, Boedapest, Rome-Fiumicino, Vilnius, Krakau, Warschau, Boekarest, Cluj en Belgrado, de lijnen vanuit Kiev en Lviv blijven opgeschort vanwege de Russische invasie van Oekraïne.

Vergeet niet dat Wizz Air al vluchten naar Gatwick heeft toegevoegd Lyon (aanstaande 10 januari), Grenoble (vanaf morgen), onder andere Agadir of Marrakech; het biedt daar nu in totaal 27 aansluitingen.

Wizz Air kondigt een Londen-Nice aan voor de zomer van 2023 1 Air Journal

©Wizz Air

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert