Werkgelegenheid: Tentoonstelling van luchtvaartopleidingen en beroepen in het Air and Space Museum

de Lucht- en ruimtemuseum zal gastheer zijn van de Tentoonstelling van luchtvaartopleidingen en beroepen (SFMA), de enige show die gespecialiseerd is in alles luchtvaart beroepenvan vrijdag 03 tot en met zondag 05 februari 2023 omLe Bourget luchthaven.

Tijdens deze drie dagen kunnen bezoekers die mogelijk geïnteresseerd zijn in deze sector hun kennis van het luchtvaartvak, de behoeften en de middelen om er toegang toe te krijgen, perfectioneren. Het wordt een weekend lang een enorme plek voor uitwisselingen en delen. Op het programma: meer dan 60 exposanten, Franse en buitenlandse, civiele en militaire; een wervingsruimte; en conferenties die de beroepen en hun toegangskanalen presenteren.

De rekruteringsruimte verwelkomt bedrijven die banen, stages en leer-werkcontracten aanbieden. Deze plaats van uitwisseling tussen bezoekers en rekruteerders profiteert opnieuw van de steun van de Groep van Franse luchtvaart- en ruimtevaartindustrieën (GIFAS).

Air France zal aanwezig zijn op de show als onderdeel van de rekruteringsruimte en de trainingsruimte. Ethel Trolong, manager werving en selectie bij het driekleurenbedrijf, zegt: “We zijn altijd verheugd om deel te nemen aan de Training Fair in samenwerking met GIFAS. Aanwezig zijn op deze show is een geweldige kans om studenten en jonge afgestudeerden te ontmoeten, met hen te discussiëren, de uitdagingen van het luchtvervoer te delen, meer te weten te komen over hun ambities, maar ook roepingen aan te moedigen, en misschien voor enkele omscholingsprojecten. . Onze aanwezigheid is bedoeld om alle activiteiten van Air France in de kijker te zetten. Iedereen kent het vak van piloot, cabinepersoneel, monteur. Maar we hebben ook andere boeiende beroepen om te ontdekken: projectmanagers, data- en IT-beroepen, analisten (Revenue Management of Pricing), generalistische ingenieurs. Voor al deze beroepen bieden we veel doorgroeimogelijkheden, meestal met een vast contract. We verwelkomen ook werkstudenten en stagiaires. Kort na de opleidingsbeurs lanceren we in maart onze werken-studeren-actie. We zijn ervan overtuigd dat de SFMA-tentoonstelling in Le Bourget van grote waarde zal zijn bij het promoten van ons werkgeversmerk, het bekendmaken van onze doelstellingen en onze uitdagingen, in het bijzonder rond duurzame ontwikkeling..”

Registratie is verplicht op de SFMA-website. De toegang is gratis en geeft toegang tot het gehele Museum en Lucht en Ruimte.

Werkgelegenheid: luchtvaartopleiding en carrièrebeurs in het Air and Space Museum 1 Air Journal

@SFMA

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert