Vietnam: Bamboo Airways verhuist naar Londen

De luchtvaartmaatschappij Bamboo Airways lanceert dit najaar een nieuwe link tussen Ha Noi en Londen-Gatwickter vervanging van degene die in de lente werd ingehuldigd Heathrow.

Vanaf 29 oktober 2022 biedt het Vietnamese privébedrijf een wekelijkse vlucht aan tussen zijn basis in Hanoi-Noi Bai en de luchthaven van Londen-Gatwick, geëxploiteerd in geëxploiteerd in een Boeing 787-9 Dreamliner met drie klassen (26 passagiers in Business Class, 21 in Premium en 247 in Economy, of 30+36+226). Vertrektijden zijn gepland op Heathrow op zaterdag om 23:55 uur om de volgende dag om 06:55 uur aan te komen; retourvluchten verlaten het VK op zondag om 11.10 uur en landen de volgende dag om 6.15 uur.

Bamboo Airways blijft op deze as rechtstreeks concurreren met Vietnam Airlines, dat de Britse hoofdstad bedient vanuit Hanoi en Ho Chi Minh City. Noch British Airways noch Virgin Atlantic vliegen naar Vietnam.

Na de opening van haar vluchten tussen de Vietnamese hoofdstad en Londen-Heathrow eind maart, kiest Bamboo Airways er daarom voor om deze as aan te passen en kondigt het voorbereidingen aan om te dienen gatwick van Ho Chi Minh Stad. De plaatsvervangend commercieel directeur Hoang Ngoc Thach zei: “ De non-stop route Hanoi – Gatwick is Bamboo Airways‘ volgende poging om de Britse markt in het bijzonder en Europa in het algemeen te bedienen. We hopen dat de vijfsterren internationaal georiënteerde gastvrijheid en diensten van Bamboo Airways met het Vietnamese stempel de harten van Europese passagiers en de Vietnamese diaspora in het VK zullen winnen. „.

In afwachting van een nog mogelijke verbinding met Parijs, heeft het Vietnamese bedrijf zijn eerste Europese bestemming al versterkt: Frankfurt waar het ontstaat sinds de lente afkomstig van Noi Bai, een lijn van Tan Son Nhato werd vorige maand toegevoegd door Bamboo Airways (een wekelijkse rotatie, donderdag).

Voor de luchthaven van Gatwick brengt de komst van Bamboo Airways naar zes „Aziatische“ bestemmingen die daarna worden aangeboden Dubai (Emiraten), Bangkok en Singapore (Schots), Doha (Qatar Airways en British Airways) en Islamabad (British Airways). Commercieel directeur van de luchthaven, Jonathan Pollard, herinnerde zich: in de afgelopen 10 maanden hebben we onze routes in Noord-Amerika aanzienlijk kunnen uitbreiden, dus het is geweldig nieuws voor vakantiegangers en passagiers in Londen en het zuidoosten dat we onze routes in Azië kunnen blijven uitbreiden „.

Vietnam: Bamboo Airways verhuist naar London 2 Air Journal

©Bamboo Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert