United Airlines viert 10 jaar Parijs-San Francisco route

United Airlines is ingenomen met het succes ervan non-stop verbinding tussen Parijs-Charles de Gaulle en San Franciscotien jaar geleden gelanceerd.

Sinds de lancering van de lijn in april 2003 heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij meer daneen miljoen passagiers op meer dan 5.200 vluchten. Tegenwoordig wordt deze transatlantische verbinding verzorgd door Boeing 777-200ER met 50 United PolarisSM-businesssuites met directe toegang tot het gangpad, 24 United Premium PlusSM-stoelen, 46 Economy PlusSM-stoelen en 156 Economy-stoelen.

United verbindt Parijs-Charles de Gaulle al 10 jaar met de westkust van de Verenigde Staten en biedt non-stop verbindingen naar San Francisco en een uitgebreid netwerk van verbindingen van onze hub in San Francisco naar bijna 20 bestemmingen in het westen van de Verenigde Staten en Hawaï zei Grégoire Dutoit, commercieel directeur van United Airlines in Frankrijk. „ Frankrijk is een belangrijke bestemming voor United en we zijn er trots op dat we ons aanbod naar de Verenigde Staten deze zomer kunnen uitbreiden. We vertrouwen op de kracht van ons wereldwijde netwerk om onze Franse passagiers een ruimere keuze aan bestemmingen te bieden en de mogelijkheid om veel steden op het Amerikaanse continent te bereiken via onze Amerikaanse hubs.. »

United Airlines viert 10 jaar van haar Parijs-San Francisco route 1 Air Journal

United Airlines biedt het hele jaar door dagelijkse vluchten aan tussen Parijs-CDG en haar hubs in New York-Newark, Washington-Dulles, Chicago en San Francisco, evenals een seizoensverbinding Nice – New York-Newark. Alle vluchtschema’s zijn zo opgesteld dat ze kunnen worden aangesloten op de Amerikaanse hubs van United en het uitgebreide netwerk van aansluitende vluchten in heel Amerika.

Voor dit zomerseizoen verhoogt United Airlines haar transatlantische frequenties met de toevoeging van een tweede dagelijkse vlucht tussen Parijs-CDG en Washington DC vanaf 3 juni 2023, de terugkeer van een tweede dagelijkse vlucht tussen Parijs-CDG en New York-Newark vanaf 6 mei 2023, evenals de seizoensdienst Nice – New York-Newark op 11 mei 2023. Inclusief de verbindingen die het hele jaar door worden aangeboden van Parijs-CDG naar Chicago en San Francisco, zal de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zeven dagelijkse vluchten uitvoeren tussen Frankrijk en de Verenigde Staten deze zomer.

United Airlines viert 10 jaar van haar Parijs-San Francisco route 2 Air Journal

©Verenigde Luchtvaartmaatschappijen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert