United Airlines: routes geannuleerd, overuren verhoogd

Bij gebrek aan bemanning, de luchtvaartmaatschappij United Airlines Bij 15 interne links opgeschort voornamelijk uit Washington. En ze heeft vermenigvuldigd met 3 het bedrag van na verloop van tijd vrijwillig uitgevoerd door de piloten tegen eind januari.

Tussen de verspreiding van Omicron-variant van de Covid-19 die onder meer de werknemers van het luchtvervoer in de Verenigde Staten decimeert en een verschrikkelijk weer sinds Kerstmis hebben United Airlines en haar dochterondernemingen die opereren onder de vlag van United Express bijna 100 regionale vliegtuigen aan de grond genageld. Vandaar het besluit om vanaf maart 2022 vijftien binnenlandse routes op te schorten, met name vanaf de luchthaven Washington-Dulles. Het gaat om de lijnen naar Akron, Asheville, Bangor, Erie, Grand Rapids, Greensboro, Greenville, Harrisburg, Ithaca, Milwaukee, Philadelphia, State College, Wilkes Barre/Scranton of Wilmington in North Carolina (vijf komen uit Newark), zoals evenals de Houston – Fort Walton Beach.

Gevraagd door ch-aviation zei een woordvoerder van United Airlines: “ Het tekort aan piloten droeg bij aan deze operationele aanpassingen, maar er zijn een aantal factoren die de levensvatbaarheid van een route op lange termijn bepalen en die in deze beslissing zijn meegewogen. We herzien regelmatig ons routeaanbod en zijn van plan om diensten toe te voegen wanneer de marktomstandigheden verbeteren. Vanaf maart 2019 bedient United 107 bestemmingen vanuit de hub in Washington Dulles. Ter vergelijking: IAD zal in maart 2022 verbonden zijn met 105 steden, slechts twee bestemmingen minder. „.

De CEO van het bedrijf Star Alliance Scott Kirby had de situatie eerder voor de Senaat aan de kaak gesteld, het tekort aan piloten betekende dat “ we kunnen gewoon niet naar alle vliegen kleine gemeenschappen die we willen dienen. Het is echt een gebrek aan piloten „. Maar hij zei ook tegen zichzelf “ iets minder optimistisch dat deze situatie op korte termijn zal omkeren. ik verwacht dat het wordt erger voordat het beter wordt „. Vooral als er niets wordt gedaan om de regel te veranderen “ controversieel en duur Wat vereist dat Amerikaanse piloten 1.500 vlieguren hebben voordat ze worden gecertificeerd, een obstakel voor regionale bedrijven die willen huren (om nog maar te zwijgen van de ontslagen sinds het begin van de gezondheidscrisis).

United Airlines heeft daarentegen een gebaar voor zeevarenden nog steeds geldig: net als Spirit, dat de salarissen van het cabinepersoneel verdubbelde tijdens de eindejaarsfeesten, biedt het piloten die ermee instemmen extra vluchten in de periode van 4 tot en met 29 januari 2022 dat deze vlieguren drie keer het normale bedrag worden betaald (dit was 3,5 keer tussen 30 december en 3 januari volgens CNBC). Een stimulans waarvan de effectiviteit onzeker blijft: de Amerikaanse pers staat vol verhalen van zeevarenden die deze verhogingen weigeren, uit vermoeidheid maar ook uit angst om agressieve passagiers te moeten managen vanwege gezondheidsmaatregelen.

United Airlines: routes geannuleerd, overuren verhoogd 1 Air Journal

@SPEEL

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2022-01-04-united-airlines-routes-annulees-heures-supplementaires-augmentees-5232696.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.