Transavia France uitgeroepen tot „Klantenservice van het Jaar“

Voor het tweede jaar op rij werd Transavia France verkozen tot Customer Service of the Year ”in de categorie Transp

© Transavia

Voor het 2e achtereenvolgende jaar, Transavia Frankrijk werd gekozen “ Klantenservice van het jaar “ in de categorie “ Collectief personenvervoer »Door het adviesbureau Viséo Customer Insights, op basis van mystery customer tests uitgevoerd door het stembureau BVA.

De klantenservice van de deelnemende bedrijven waren elk onderworpen aan: 160 mystery shopper-tests uitgevoerd gedurende 6 weken van maandag 31 mei tot zaterdag 10 juli 2021 door consumenten via 5 kanalen – telefoon, e-mail, website, sociale netwerken en chat. De goedkope dochteronderneming van Air France verkreeg de beste in de klas : 16.44 / 20.

We zijn erg blij dat we voor het tweede jaar op rij zijn uitgeroepen tot Klantenservice van het Jaar. Het is een grote erkenning en grote trots voor onze teams! Ik wil hen van harte bedanken voor hun werk, hun dagelijkse inzet en hun mobilisatie om onze klanten te ondersteunen. Deze nieuwe onderscheiding, die onze belofte “We make low cost feel good” weerspiegelt, bewijst eens te meer dat klantenservice centraal staat in de commerciële strategie van Transavia. »Verklaart Nicolas Hénin, Deputy Managing Director Commercial en Marketing van Transavia France.

Deze nieuwe onderscheiding komt bovenop de onderscheiding die afgelopen april werd toegekend aan “ Qualiweb-trofeeën „Voor haar online klantrelatie heeft Transavia de eerste award in de“ Toerisme en vervoer „.

Transavia France verkozen tot “Klantenservice van het Jaar” 1 Air Journal

@AJ

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-21-transavia-france-elue-service-client-de-lannee-5231788.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert