SWISS onthult zijn nieuwe „SWISS Senses“-cabines (foto)

vanaf 2025, Zwitserse internationale luchtvaartmaatschappijen (SWISS) zal haar passagiers een geheel bieden nieuwe reiservaringgenaamd “ SWISS-zintuigen „. Het is in wezen gebaseerd op nieuwe cabine-indeling van de langeafstandsvloot.

Geheel opnieuw ontworpen, de hutten SWISS-zintuigen komen in een palet van tijdloze kleuren en hoogwaardige materialen. Er is gekozen voor warme en geruststellende tinten, zoals bordeaux, antraciet en beige. Voor het eerst biedt SWISS een suite aan in SWISS First en in sommige SWISS Business-cabines. Het verlichtingsconcept (Human Centric Lighting) is in alle reisklassen herwerkt. Schaalbaar en meer » mensgericht », het maakt het met name mogelijk om het effect van jetlag op passagiers te verminderen. Het entertainmentsysteem is ook geüpgraded voor alle passagiers die grotere schermen zullen vinden waarop ze hun persoonlijke apparaten kunnen aansluiten.

De nieuwe cabines worden als eerste in de vloot vanLuchtbus A330-300 vanaf 2025, daarna in die van Boeing 777-300ER. DE Luchtbus A350-900 nieuw besteld wordt al uitgerust geleverd. „ Dit is de meest geavanceerde cabine-evolutie in de geschiedenis van SWISS. De nieuwe hoogwaardige apparatuur zal duurzaam voldoen aan onze hoge eisen. Als premium airline willen we inspelen op de wens van onze passagiers naar meer individualiteit. », benadrukt Dieter Vranckx, algemeen directeur van SWISS, Zwitserse dochteronderneming van de Duitse Lufthansa Group.

ZWITSERS eerst
De nieuwe SWISS First-suites bieden passagiers absolute privacy dankzij afsluitbare schuifdeuren, een ruime individuele kledingkast, een grote tafel, verwarmde of gekoelde stoelen, een draadloze oplaadmodule en een scherm over de hele breedte van de suite. De centrale suite kan worden ingericht voor twee personen die samen reizen. Houten elementen en warme kleuren creëren een verfijnde en geruststellende sfeer. Er is speciaal een moderne en ruime toiletruimte ontworpen. Het is geïnspireerd op de beroemde bron van Vals, in het kanton Graubünden: zwart als leisteen aan de buitenkant, groen als vers bronwater aan de binnenkant.

SWISS onthult zijn nieuwe

@ZWITSERS

ZWITSERSE Zaken/Zaken
Volledig getransformeerd, is de SWISS Business ontworpen om aan de meest uiteenlopende verwachtingen te voldoen. Passagiers zullen verschillende configuraties kunnen kiezen, vooral als ze met meerdere personen reizen. Sommige stoelen kunnen ook worden geïsoleerd door middel van een schuifdeur. Alle stoelen zijn uitgerust met stoelen met airconditioning (verwarmd of gekoeld) en een draadloze oplaadmodule. Premium materialen in bordeauxrood en antraciet zorgen voor een gezellige en intieme sfeer.

SWISS onthult zijn nieuwe

@ZWITSERS

ZWITSERS Premium Economy
De SWISS Premium Economy, gelanceerd en getest in 2022, blijft ongewijzigd. SWISS was de eerste luchtvaartmaatschappij van de Lufthansa Group die de Premium Economy-stoel lanceerde, die een tussenruimte van bijna een meter vanaf de stoel voorin en een zithoogte van 48 cm biedt.

SWISS onthult zijn nieuwe

@ZWITSERS

ZWITSERSE economie
De nieuwe SWISS Economy wordt uitgerust met comfortabele en functionele stoelen. De ruimte tussen de stoelen kon worden vergroot door hun ontwerp te optimaliseren. Elke stoel heeft een high-definition scherm van meer dan 13 inch. De nieuwe stoelen hebben een tablethouder, een USB-aansluiting en meer comfort op de eerste rijen.

SWISS onthult zijn nieuwe

@ZWITSERS

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert