Ryanair op Beauvais-Tillé: vier nieuwe bestemmingen en een derde vliegtuig

Ryanair optellen bij vier nieuwe bestemmingen naar zijn zomerprogramma vanaf zijn basis Beauvais-Tille : Belfast in Ierland, Cluj en Iași in Roemenië en Lanzarote op de Spaanse Canarische Eilanden.

Tijdens het zomerseizoen 2023 (van eind maart tot eind oktober) Lanzerote wordt elke woensdag geserveerd, Cluj elke woensdag, donderdag en zondag en Iasi elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag – frequentie met Dublin nog niet bevestigd. Met deze vier bestemmingen zal het aanbod van Ryanair in totaal 63 bestemmingen omvatten die vertrekken vanaf de luchthaven Beauvais-Tillé (ook bekend onder de handelsnaam Paris-Beauvais). De Ierse lagekostenmaatschappij blijft dus zijn basis in de Oise ontwikkelen, met al 18 nieuwe bestemmingen in 2021 en 10 andere in 2022.

Het is het belangrijkste programma ooit gemaakt. Dit is 60% meer dan in de zomer van 2019“, benadrukt de commercieel directeur, Jason McGuinness, geciteerd door Beauvais-waarnemer. „Voor deze zomer hebben we 63 lijnen alleen op Beauvais, terwijl Air France er 90 heeft behalve voor heel Frankrijk„, hij maakt duidelijk.

Met als doel dit jaar meer dan 4 miljoen passagiers naar Beauvais-Tillé te vervoeren, baseert Ryanair er nu permanent een derde vliegtuig (een Boeing 737 MAX-8) en heeft het er 90 medewerkers (60 cabinepersoneel en 30 piloten). In de zomer van 2023 zal het 560 wekelijkse vluchten uitvoeren, een stijging van 12% ten opzichte van de zomer van 2022.

Ryanair op Beauvais-Tillé: vier nieuwe bestemmingen en een derde vliegtuig 1 Air Journal

@ Luchthaven Parijs-Beauvais

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert