Royal Air Maroc vliegt volgende maand naar Tel Aviv

De luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc lanceert in december een nieuwe directe verbinding tussen Casablanca en Tel Aviv, met sap

© Royal Air Marokko

De luchtvaartmaatschappij Royal Air Marokko in december lanceert een nieuwe directe link die verbindt Casablanca Tot Tel Aviv, met maximaal vijf rotaties per week.

Vanaf 12 december 2021 biedt de Marokkaanse nationale maatschappij drie vluchten per week aan tussen haar basis in Casablanca-Mohammed V en de luchthaven van Tel Aviv-Ben Goerion, geëxploiteerd door Boeing 787-9 Dreamliner die plaats biedt aan 26 passagiers in Business Class en 276 in Economy. Vertrektijden zijn aanvankelijk gepland op dinsdag, donderdag en zondag om 23:55 uur om de volgende dag om 06:15 uur aan te komen, met retourvluchten vanuit Israël op maandag, woensdag en vrijdag om 7.15 uur om te landen om 12:10 uur.

Het aantal frequenties „gaat in korte tijd door naar vijf vluchten per week“, onderstreept het RAM in haar persbericht. Tickets worden aangeboden tegen introductieprijzen vanaf 3400 Dirhams (TTC) heen en terug in Eco.

Royal Air Maroc kondigde vorige maand een memorandum van overeenstemming aan met El Ali, arriveerden op 10 augustus in Casablanca, met als doel hun codes tussen de twee landen te delen; de Israëlische nationale luchtvaartmaatschappij en Israir ingehuldigd in juli routes tussen Tel Aviv en Marrakech, de eerste commerciële vluchten tussen de twee landen.

Dit vertrek van RAM naar Tel Aviv komt twee jaar na de normalisering van de diplomatieke betrekkingen tussen Marokko en Israël, in december 2020, en een luchtovereenkomst in januari 2021 waarbij Marokkaanse en Israëlische luchtvaartmaatschappijen worden gemachtigd om de twee landen te bedienen. “ Deze nieuwe band voldoet aan de verwachtingen van de Marokkaanse gemeenschap die in Israël is gevestigd en die sterke banden onderhoudt met het land van herkomst. Het is ook bedoeld om toeristen, maar ook zakenvrouwen en mannen, naar Marokko of Israël te laten reizen. », onderstreepte gisteren het Marokkaanse bedrijf.

Royal Air Maroc vliegt volgende maand naar Tel Aviv 1 Air Journal

© Boston Logan Airport

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-10-royal-air-maroc-desservira-tel-aviv-le-mois-prochain-5231528.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert