Qantas voegt Bangalore en Seoul toe aan zijn netwerk

De luchtvaartmaatschappij Qantas zal in september volgend jaar een nieuwe link lanceren tussen sydney en bangalorede tweede bestemming in India, en zal vluchten herlanceren naar Seoel na 14 jaar afwezigheid in Zuid-Korea – waar haar dochteronderneming goedkope Jetstar zal een maand eerder zijn aangekomen,

Afgelopen december voor het eerst in 9 jaar teruggekeerd naar India met een regel naar: Delhizal de Australische luchtvaartmaatschappij op 14 september 2022 vier vluchten per week lanceren tussen haar basis in Sydney Kingsford Smith en de luchthaven van Bengaluru-Kempegowda, geëxploiteerd door Airbus A330. Vertrektijden zijn gepland op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 9.30 uur, aankomst om 16.55 uur (vluchttijd 11.55 uur), retourvluchten die India verlaten om 18.35 uur om de volgende dag om 10.30 uur te landen. Qantas zal ongeëvenaard zijn op deze route, zonder steden in Zuid-India die verbonden zijn met Australië.

Het alliantiebedrijf Een wereld benadrukt in zijn persbericht dat zijn passagiers ter plaatse zullen profiteren van het delen van codes met de goedkope IndiGo, de nog niet geratificeerde overeenkomst om verbindingen met meer dan 50 Indiase steden vanuit Bangalore te openen. Deze metropool van 13 miljoen mensen “heeft sterke banden met Australië, zowel voor zakenreizen als voor mensen die vrienden en familie bezoeken. Deze handelsrelaties zullen naar verwachting sterker worden na de recente aankondiging van de vrijhandelsovereenkomst tussen Australië en India”, zegt Qantas. De codeshare moet ook gelden voor IndiGo’s vluchten vanuit Delhi en Singapore, evenals loyaliteitsprogramma’s. Klanten van de goedkope Jetstar hebben ook toegang.

Qantas voegt Bangalore en Seoul toe aan zijn netwerk 1 Air Journal

©Qantas

de luchthaven van Seoel-Incheon keert op 2 december terug naar Qantas, met vier wekelijkse rotaties van sydney geëxploiteerd door A330-300 die plaats biedt aan 28 passagiers in Business Class en 269 in Economy. Vertrektijden vanuit Australië zijn gepland op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 9.35 uur om aan te komen om 18:20 uur (vluchttijd 10:45 uur), met terugkeer uit Zuid-Korea om 19:50 uur om de volgende dag te landen om 8:15 uur Qantas zal op deze route concurreren met Asiana Airlines en Korean Air.

Maar vanaf 2 november krijgt het versterking van zijn dochteronderneming goedkope Jetstar Airways, die drie vluchten per week zal aanbieden in de Boeing 787-8 Dreamliner (21 stoelen in Business class, 314 in Economy). De start vanuit Sydney is gepland op woensdag, vrijdag en zondag om 12.00 uur en arriveert om 20.15 uur, met terugkeer uit Seoul-Incheon om 22.00 uur om de volgende dag om 10:05 uur te landen.

De lancering van deze twee directe lijnen “erkent de groeiende populariteit van Zuid-Korea als een must-visit bestemming voor Australiërs, met zijn rijke culturele geschiedenis, bruisend nachtleven en ongelooflijk eten. In ruil daarvoor rangschikken Zuid-Koreaanse reizigers – die vóór Covid-19 vaker dan enig ander Azië-Pacific land reisden – Australië consequent als de nummer één bestemming die ze willen bezoeken. .

De CEO van de Australische groep, Alan Joyce, zei: Sydney is een van ’s werelds echte wereldsteden, en deze nieuwe rechtstreekse vluchten naar India en Korea zullen het voor miljoenen mensen gemakkelijker maken om hierheen te komen. Het is duidelijk dat Australië weer op de kaart staat voor internationale reizigers. De vraag naar onze internationale vluchten is hersteld sinds de heropening van de grenzen, wat ons het vertrouwen geeft om deze nieuwe routes te lanceren met marketingondersteuning van Destination New South Wales. „.

De ondertekening van de overeenkomstgratis ruilen tussen Australië en India is een drijvende kracht achter de vraag naar reizen, aangezien de handels- en investeringsbanden tussen Australië en de Indiase bevolking van meer dan een miljard mensen groeien. Onze nieuwe rechtstreekse vluchten naar Bangalore, gecombineerd met de geplande codeshare met IndiGo, hebben het potentieel om de manier waarop veel mensen reizen tussen Australië en India te veranderen. Zuid-Korea is de vierde commerciële partner van Australië en Koreanen beschouwen Sydney als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen. Met een sterke vraag naar zaken, luxe vrijetijdsbesteding en goedkope reizen op de weg, zien we een kans voor Qantas en Jetstar om op de weg te vliegen. ’, besloot de leider.

De Qantas-groep mikt in april op een internationale capaciteit van 40% van het niveau van voor de gezondheidscrisis. Naast deze nieuwigheden heeft hij de afgelopen zes maanden nog vier andere aangekondigd: Perth – Rome, Melbourne – Delhi, Melbourne – Dallas Fort-Worth en Darwin – Dili.

Qantas voegt Bangalore en Seoul toe aan zijn netwerk 2 Air Journal

©Qantas/AJ

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert