Nieuw van Iberia: instapkaarten bezorgd via WhatsApp en nieuwe maaltijden aan boord deze zomer

Deze zomer, Iberia lanceert functies in onder meer klantenservicekanalen, maaltijden aan boord en VIP-lounges. Zijn netwerk blijft zich richten opLatijns Amerika maar blijft ambitieus VERENIGDE STATEN en biedt nieuwe Europese bestemmingen.

Functies en diensten die via het kanaal worden aangeboden WhatsAppen van de luchtvaartmaatschappij (34 676 67 60 04) zijn uitgebreid en klanten kunnen nu inchecken en hun instapkaart verkrijgen voor verschillende bestemmingen (binnenlands, Europees Schengen, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Chili, Peru en Uruguay). Ze kunnen hun boekingsgegevens bekijken en meldingen over hun vlucht ontvangen. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om via dit kanaal te betalen voor bepaalde diensten, waaronder de aanschaf van extra bagage. Er is ook een exclusief WhatsApp-kanaal geopend voor Iberia Plus Platinum-, Infinita- en Infinita Prime-klanten.

Verbeteringen in de digitale gebruikerservaring omvatten ook nieuwe functies op de Iberia.com-website en de eigen applicaties, met een verbeterde zoekmachine, nieuwe inhoud zoals interactieve kaarten, relevante informatie over de bestemming en een grotere zichtbaarheid op de documentatie die nodig is om te reizen. Bovendien worden nu nieuwe stoelplattegronden en de mogelijkheid om gratis te upgraden naar hetzelfde stoeltype aangeboden. Klanten kunnen hun profiel ook personaliseren via Mijn Iberiawaarmee ze met slechts één klik hun boekings-, check-in- en vluchtwijzigingsprocessen kunnen versnellen.

Met de komst van de zomer zijn de maaltijden aan boord van langeafstandsvluchten veranderd. Van nieuwe gerechten binnen aangeboden Business class, vinden klanten octopus gemarineerd in sinaasappel en paprika, vergezeld van aardappelen en escarolespruiten, gegrilde ossenhaas met ossenstaartjus, gegrilde garnalen in een romige zeevruchtensaus en ambachtelijke panzerotti-pasta gevuld met parmezaanse kaas. In Business worden klanten aan boord verwelkomd met een nieuwe alcoholvrije grapefruitcocktail, die sinds april door de bezoekers van Espacio Iberia door de bevolking is gekozen.

Er is ook een verbeterde selectie wijnen en nieuwe premium likeuren inbegrepen, waarvan gasten die in de Business-cabine reizen op elk moment tijdens de vlucht kunnen genieten. In Premium Economy kunnen passagiers onder meer kiezen voor een salade met mayonaise en Piquillo-peper of gestoofde runderwangetjes op witte bonenmousseline, en in Economy voor huisgemaakte gehaktballetjes met romescosaus. Alles geserveerd op nieuwe schalen en duurzamere gerechten. In deze twee klassen zijn ook nieuwe Magnum-ijsjes en een nieuwe warme broodjesservice vóór de landing toegevoegd.

De Gastrobar-kaart is vernieuwd met nieuwe keuzes zoals een broodje brioche met spek en peperjam, een groentebroodje en een hazelnootkoekje gevuld met Nutella. Sinds juli kunnen klanten op kortere vluchten deze dienst vanaf hun stoel aanvragen met hun eigen toestel.

Het Pre-Order-menu is ook vernieuwd, met nieuwe items zoals romige paddenstoelenrijstrisotto, gevulde aubergine en een assortiment tapas. En klanten die het aan boord willen vieren, kunnen dat doen door het speciale feestpakket te boeken, inclusief cava en cake, en te betalen via Google Pay en Apple Pay.

Ook nieuw zijn de nieuwe toilettassen ontworpen door Teresa Helbig, geïnspireerd op haar uniformen voor Iberia en die nu verkrijgbaar zijn in Business en Premium Economy class op langeafstandsvluchten. Een ontwerp waarin blauwe, rode en gele tinten samenkomen. DE Iberia Premium-lounges van Barajas T4 bieden ook nieuwe functies, met een verbeterde digitalisering van de beschikbare diensten waartoe klanten toegang kunnen krijgen via een QR-code, zodat ze alle informatie die ze nodig hebben binnen handbereik hebben.

Meer frequenties en bestemmingen

Iberia blijft zich concentreren op Latijns-Amerika, met een constante groei van zijn activiteiten op de 18 bestemmingen die het bedient in 16 landen in deze regio. De connectiviteit van de luchtvaartmaatschappij tussen Europa en Latijns-Amerika zal dit jaar een nieuw record vestigen, ruim boven de 5,3 miljoen stoelen, wat een record vertegenwoordigt groei van 16,4% vergeleken met vorig jaar. ArgentiniëDE Braziliëdaar Dominicaanse Republiek En Porto Rico zijn de landen die de grootste capaciteitstoename hebben ervaren.

DE VERENIGDE STATEN blijft een ander belangrijk doel. Voor dit zomerseizoen biedt Iberia 126 wekelijkse vluchten aan naar de acht bestemmingen die het land bedient: New York, Miami, Chicago, Dallas, Los Angeles, San Francisco, Boston en Washington DC.

Tenslotte zijn er nieuwe bestemmingen in Europa bijgekomen, zoals Ljubljanawaar de luchtvaartmaatschappij op 29 juli met vluchten zal beginnen, en Tirana, een onlangs ingehuldigde lijn. Het netwerk van bestemmingen in Italië is uitgebreid Cagliari En Palermoen in Portugal, met vluchten naar Ponta Delgada, Faro En Funchal.

Nieuw van Iberia: instapkaarten bezorgd via WhatsApp en nieuwe maaltijden aan boord deze zomer 1 Air Journal

©Iberia

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert