Lufthansa werkt samen met Korail om intermodale connectiviteit in Zuid-Korea aan te bieden

Voor een primeur buiten Europa en een primeur in de regio Azië-Pacific, Lufthansa krachten gebundeld met Korailde grootste spoorwegmaatschappij van Zuid-Korea, om passagiers de flexibiliteit te bieden vaneen intermodaal lucht-spoorwegnetwerk als je naar binnen reist Zuid-Korea.

Dankzij dit partnerschap kunnen Lufthansa-passagiers nu van en naar Seoul Incheon International Airport (ICN) reizen naar acht bestemmingen bediend door Korail, waaronder Busan, Dongdaegu, Gwangju, Ulsan, Pohang, Yeosu, Mokpo en Jinju, met één ticket, waardoor ze naadloos en one-stop-shopping bieden voor hun reisbehoeften. Passagiers kunnen nu treintickets boeken via de Lufthansa-website en via hun favoriete reisagent, dankzij de volledige integratie van deze producten in het GDS-reserveringssysteem.

De uitbreiding van ons intermodale aanbod naar regio’s buiten de hubs van de Lufthansa Group maakt deel uit van onze multimodale strategie. Door verbindingsdiensten aan te bieden met de Koreaanse spoorwegmaatschappij Korail, zijn we verheugd acht Koreaanse steden te kunnen integreren in het netwerk van de Lufthansa Group“, zegt Roy Lease, vice-president en hoofd partnerschapsmanagement bij Lufthansa Group.

Lufthansa werkt samen met Korail om intermodale connectiviteit aan te bieden in Zuid-Korea 1 Air Journal

@Minseong Kim

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert