Lufthansa Group: meer dan 260 bestemmingen in 102 landen deze winter

Voor het winterprogramma 2021/2022 hebben de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Groep bieden een netwerk van meer dan 260 bestemmingen in 102 landen.

Via de hubs van Brussel, Frankfurt, München, Wenen en Zürich, de bedrijven Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines en SWISS passagiers tal van aansluitingen en reiscombinatiemogelijkheden bieden. Bovendien wordt een groot aantal point-to-point-vluchten voornamelijk uitgevoerd door de goedkope dochteronderneming Eurowings maakt het aanbod compleet.

Europa
Of het nu in Londen, Madrid of Parijs is, de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group spelen in op de vraag door hun diensten aanzienlijk uit te breiden naar Europese grootstedelijke gebieden, vooral tijdens de daluren. Dit maakt zakenreizen van een dag naar meer dan 150 Europese bestemmingen flexibeler en persoonlijke ontmoetingen gemakkelijker.

Noord Amerika
Of het nu gaat om de financiële metropolen New York en Toronto, de grote IT-sites in het westen van de Verenigde Staten of de economische centra van de Grote Meren, Noord-Amerika is weer dichterbij. Reizigers kunnen nu 22 bestemmingen in Canada en de Verenigde Staten bereiken, met meer dan 200 wekelijkse verbindingen. En codeshare met United Airlines maakt tot 60 bestemmingen in Canada en 220 in de Verenigde Staten mogelijk.

Centraal en zuid Amerika
Met Bogota, Buenos Aires, Rio de Janeiro, São Paulo of Mexico-Stad staan ​​de belangrijke bestemmingen van Midden- en Zuid-Amerika opnieuw op het programma van de Lufthansa Group, die momenteel 14 bestemmingen in 9 landen bedient – waaronder vrijetijdsbestemmingen in het Caribisch gebied . Bovendien biedt codeshare met lokale bedrijven tot 80 bestemmingen.

Afrika en Midden-Oosten
De groep bedient 39 bestemmingen in 27 landen in Afrika en 11 bestemmingen in 10 landen in het Midden-Oosten. Zuid-Afrika, Egypte, Namibië, Nigeria, Kenia, Kameroen, DR Congo en de Maghreb-landen behoren tot de landen die worden bediend.

Azië
De vraag naar reizen naar Azië blijft toenemen, maar er zijn nog steeds tal van beperkingen, vooral in China, Japan en Korea. Toch begint het continent zich geleidelijk aan open te stellen. Zo is het voor steeds meer landen mogelijk om zonder quarantaine naar Singapore te reizen dankzij de Vaccinated Travel Lane (travel bubble). Een soortgelijk concept is onlangs geïntroduceerd voor toegang tot Thailand. Daarnaast staan ​​deze winter weer bestemmingen in India en Kazachstan op het vluchtschema.

Code sharing met Aziatische bedrijven, Air China, All Nippon Airways, Singapore Airlines, etc. breidt het netwerk uit naar 210 bestemmingen in de regio Azië-Pacific.

Lufthansa Group: meer dan 260 bestemmingen in 102 landen deze winter 1 Air Journal

Europa @Lufthansa Group

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-20-lufthansa-group-plus-de-260-destinations-dans-102-pays-cet-hiver-5231762.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert