LOT Polish Airlines herlanceert Boedapest – New York

LOT Polish Airlines herlanceert volgende zomer haar directe verbinding tussen Boedapest en New York, ingehuldigd

© LOT Polish Airlines

De luchtvaartmaatschappij VEEL Poolse luchtvaartmaatschappijen zal volgende zomer zijn directe verbinding tussen Boedapest en New York, ingehuldigd in 2018 maar opgeschort vanwege de Covid-19-pandemie.

Vanaf 2 juni 2022 biedt de Poolse nationale luchtvaartmaatschappij drie vluchten per week aan tussen haar basis in Boedapest-Ferenc Liszt en de luchthaven van New York-JFK, geëxploiteerd door Boeing 787-8 Dreamliner die plaats biedt aan 18 passagiers in Business Class, 21 in Premium en 213 in Economy. Vertrektijden zijn gepland op dinsdag, vrijdag en zondag om 12:15 uur om aan te komen om 15:30 uur, retourvluchten die de Verenigde Staten verlaten om 17:30 uur om de volgende dag om 08:05 uur te landen.

LOT Polish Airlines zal op deze opgeschorte route sinds maart 2020 zonder directe of indirecte concurrentie zitten, aangezien American Airlines de terugkeer naar de Hongaarse hoofdstad vanuit Philadelphia heeft uitgesteld.

het bedrijf van Star Alliance heeft deze lijn in mei 2018 ingehuldigd, met vier wekelijkse rotaties naar JFK en twee naar Chicago-O’Hare. Seoel verving Chicago in de herfst van 2019.

Michał Fijol, commercieel directeur van LOT Polish Airlines, zei in een verklaring: “ ondanks de moeilijke tijden die we doormaken, zoekt LOT alle groeimogelijkheden. Door de non-stop service van Boedapest naar New York te hervatten, onderstrepen we onze toewijding aan de Hongaarse markt en geloven we in de vooruitzichten ervan. We kijken ernaar uit om onze Hongaarse gasten weer te verwelkomen aan boord van onze comfortabele Dreamliner. Bedankt dat je bij ons was voor de pandemie en welkom onder onze vleugels „.

De luchtvaartmaatschappij vliegt ook naar New York van Warschau.

LOT Polish Airlines herlanceert haar Budapest - New York 1 Air Journal

© LOT Polish Airlines

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2022-01-05-lot-polish-airlines-relance-son-budapest-new-york-5232728.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.