ITA Airways: tot 14 dagelijkse vluchten tussen Parijs en Milaan

ITA Airwaysde Italiaanse nationale luchtvaartmaatschappij, kondigt aan dat het zijn aanwezigheid op de Franse markt (de tweede markt na Italië) versterkt met meerdere verbindingen tussen Parijs vanaf de twee luchthavens van Charles de Gaulle En van Orly naar Milaan en de speciale luchthaven Linate.

Het verkoopteam in Frankrijk, geleid door Samy Addou, Country Manager, Pierfrancesco Carino, Vice President of International Sales, en Carla Catuogno, Regional Manager Europe, ontmoetten deze week in Parijs de belangrijkste zakelijke partners om nieuwtjes van ITA Airways voor 2023, met name de opening van nieuwe bestemmingen voor het volgende zomerseizoen, ondersteund door de sterke uitbreiding van de vloot met de levering van nieuwe generatie vliegtuigen. Daar Frankrijk is de tweede markt van ITA Airways na Italië in Europa, en luchtverbindingen tussen de twee landen zijn altijd een prioriteit geweest voor het bedrijf. Het belang van de Franse markt in de strategie van ITA Airways komt ook tot uiting in het serviceaanbod tussen Parijs en Milaan Linate, dat tot 14 dagelijkse retourvluchten en in totaal 86 wekelijkse frequenties.

ITA Airways zorgt ervoor dat haar “een solide programma Frankrijk-Italië garandeert de hele dag het beste aanbod op de markt op de verbinding Parijs-Milaan”. Zakenreizigers en vakantiegangers, individuen of groepen, kunnen daarom kiezen voor een “relevant reisalternatief voor Italië en Europa”. Dankzij speciale aanbiedingen voorbehouden aan zakenreizigers en vakantiegangers, biedt het op de lijn Parijs-Milaan „ het beste product, zowel wat referentietarieven als service betreft, met de mogelijkheid om te profiteren van speciale services op de luchthaven”.

De luchthaven Milaan Linate biedt zelfs een vlotte service en bewegingsvrijheid dankzij de nabijheid van het stadscentrum. Het is gemakkelijk bereikbaar via een compleet, breed en modern lokaal transportsysteem, inclusief taxi, shuttle en de nieuwe metrolijn M4. Bovendien kunnen reizigers genieten van een set van toegewijde diensten in Linate zoals de Fast Track en de ITA Airways „Piazza della Scala“ VIP-lounge op de eerste verdieping van het Schengen-instapgebied en open voor alle passagiers met een business class-ticket op het hele ITA-netwerk Airways, Premium en Executive-leden van het loyaliteitsprogramma van ITA Airways Volare en Elite Plus-leden van Luchtteam. Tijdens veiligheidscontroles kunnen ze profiteren van de nieuwe beveiligingscontroleapparatuur waarmee ze alle soorten vloeistoffen en elektronische apparaten kunnen vervoeren, zonder deze bij de controle uit de bagage te halen.

Vanuit Linate kunnen reizigers rechtstreeks het hele netwerk van bestemmingen in Italië bereiken, zoals Alghero, Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Lamezia Terme, Napels, Palermo, Pescara of Reggio Calabria. Daarnaast via het knooppunt van Rome Fiumicino, is het mogelijk om de rest van de wereld te bereiken, inclusief Noord- en Zuid-Amerika, met New York, Boston, Miami, Los Angeles, Buenos Aires en São Paolo, evenals de Azië-Pacific-bestemmingen van het netwerk van ITA Airways met New Delhi, Tokio en Malé (Malediven). Tijdens het zomerseizoen zal het bedrijf ook seizoensverbindingen exploiteren naar vele populaire mediterrane bestemmingen, zoals Ibiza, Palma de Mallorca, Menorca, Heraklion, Corfu, Rhodos, Kefalonia, Split, Lampedusa en Pantelleria.

Met de nieuw zomernet 2023wil ITA Airways het aantal passagiers met 60% en zijn inkomen uit 80% vergeleken met 2022 met 68 bestemmingen, waaronder 22 binnenlandse, 36 internationale, 10 intercontinentale.

ITA Airways: tot 14 dagelijkse vluchten tussen Parijs en Milaan 1 Air Journal

©ITA Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert