Etihad Airways deelt overal

De luchtvaartmaatschappij Etihad Airways ondertekende partnerschappen regelafstand met drie nieuwe luchtvaartmaatschappijen – Filippijnse luchtvaartmaatschappijen, Oostenrijkse luchtvaartmaatschappijen En Luchtverbindingterwijl de interline-links opnieuw worden gestart met Biman Bangladeshen de code delen met Lucht Seychellen En ITA Airways.

De overeenkomst die vorige week werd aangekondigd door de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, gevestigd op de luchthaven vanAbu Dhabi, betekent dat klanten van alle betrokken luchtvaartmaatschappijen “zullen profiteren van een betere connectiviteit met de bestemmingen van de respectievelijke netwerken, met één enkel ticket kunnen boeken en slechts één keer hoeven in te checken bij het begin van hun vlucht, waarbij hun bagage wordt doorgecheckt naar hun eindbestemming. Arik De, Chief Revenue Officer van Etihad, zei in een verklaring: Het is altijd ons doel geweest om het bereik van ons netwerk uit te breiden en meer gasten Abu Dhabi te laten bezoeken. Deze zes interline/codeshare-overeenkomsten maken het leven van passagiers van alle betrokken luchtvaartmaatschappijen gemakkelijker „.

Met Oostenrijkse luchtvaartmaatschappijengeeft deze verbinding passagiers toegang tot 58 Europese bestemmingen via Wenendagelijks bediend door Etihad tijdens de zomer, en om ons aan te sluiten bij de vier andere leden van de Lufthansa Group met wie we al interline- of codeshare-overeenkomsten zijn aangegaan”.

De overeenkomst met Luchtverbinding in Zuid-Afrika kunnen aansluitende passagiers op de Etihad-vlucht naar Johannesburg naadloze toegang tot 16 binnenlandse bestemmingen in Zuid-Afrika en 25 regionale Afrikaanse bestemmingen, en vormt een aanvulling op onze bestaande opties met South African Airways.

De samenwerking met Filippijnse luchtvaartmaatschappijen biedt „de grote Filippijnse diaspora die in de VAE woont“ gemakkelijke toegang tot 19 Filippijnse bestemmingen, waaronder Cebu, Cagayan de Oro, Davao en Kalibo, van en naar de tweemaal daagse vlucht van Etihad naar manilla.

“Onze banden met Biman Bangladesh En Lucht Seychellen zijn getroffen door de migraties van de systemen van deze bedrijven in de afgelopen 12 maanden. „We zijn dan ook blij om opnieuw contact met hen op te nemen om ons te voltooien Dhaka en van Mahé en bieden andere bestemmingen aan, zoals Chittagong en Praslin. Eindelijk, Etihad’s „vruchtbare“ samenwerking met ITA Airways Naar Rome-Fiumicino naar Italië, Europa en daarbuiten „werd ook hersteld na de migratie van ITA naar Amadeus Altea in februari“.

De uitgebreide interline- en codeshare-aanbiedingen zullen de komende weken geleidelijk worden uitgerold via de verkoopkanalen van Etihad, waaronder Etihad.com en reisbureaus.

Etihad Airways deelt overal 1 Air Journal

©Etihad Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert