Ethiopian Airlines lanceert 2e route naar Washington

Ethiopian Airlines heeft zich versterkt om Addis Ababa zijn dienst van Washingtondrie vluchten per week toevoegen via Lomé naar de bestaande zeven door Dublin.

Sinds 1 juni 2022 biedt de Ethiopische nationale luchtvaartmaatschappij drie vluchten per week aan tussen Lomé-Gnassingbé Eyadema en de luchthaven van Washington Dulles, zonder concurrentie geëxploiteerd in een Boeing 787-8 Dreamliner die plaats biedt aan 24 passagiers in Business Class en 246 in Economy. Vertrek vanafAddis Abeba-Bole zijn gepland op maandag, woensdag en zaterdag om 8:50 uur en vervolgens vanuit Togo om 12:35 uur om aan te komen om 19:20 uur, retourvluchten die de VS verlaten om 21:15 uur om de volgende dag om 12:55 uur te landen en vervolgens om 21.20 uur in de Ethiopische hoofdstad. Deze drie rotaties brengen het totaal tussen Addis Abeba en Lomé op 10.

Ethiopian Airlines blijft Washington dagelijks via Dublin bedienen; het biedt ook directe vluchten naar Lomé naar New York-JFK en Newark Libertyen ontstaat bij Chicago O’Hare door Ierland.

De CEO van de Ethiopian Airlines Group, Mesfin Tasew, zei in een verklaring: We zijn erg verheugd om een ​​nieuwe passagiersdienst te lanceren die Lome met Washington DC verbindt. De Verenigde Staten is een van onze belangrijkste markten vanwege de aanwezigheid van een grote Afrikaanse gemeenschap en de groeiende handels- en toerismebetrekkingen met Afrika. De nieuwe vlucht verbetert de luchtverbindingen tussen Afrika en de Verenigde Staten verder en helpt de economische, handels-, toerisme- en diplomatieke betrekkingen tussen de twee regio’s te versterken. In de toekomst zullen we blijven zoeken naar mogelijkheden om onze diensten uit te breiden naar meer bestemmingen in de Verenigde Staten. „.

Ethiopian Airlines lanceert 2e route naar Washington 1 Air Journal

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert