Emirates biedt haar passagiers een gratis verblijf in een 5-sterrenhotel in Dubai

Emiraten biedt gratis overnachtingen in a 5-sterren luxe hotel voor passagiers die dat van plan zijn bezoek Dubai of maak daar deze zomer een tussenstop.

Van 1 juli tot en met 21 juli 2024 kunnen reizigers die een retourtje in First Class of Business Class kunnen genieten van een gratis verblijf twee nachten in het JW Marriott Marquis Hotel Dubai. Degenen die in Premium Economy Class of Economy Class reizen, kunnen hiervan profiterenéén gratis nacht in dezelfde vestiging.

Deze speciale aanbieding is geldig voor alle retourtickets naar Dubai of met een tussenstop van meer dan 24 uur, voor reisdata tussen 4 juli 2024 en 15 september 2024. De aanbieding is beschikbaar op emirates.com, de Emirates airline-app of via Emirates-filialen en callcenters of deelnemende reisbureaus, voor boekingen die minimaal 96 uur vóór aankomst van de passagiers zijn gemaakt. Het gratis verblijf moet op de aankomstdatum worden geboekt, hetzij op de heen- of terugreis, naar keuze van de passagier. Als het JW Marriott hotel niet beschikbaar is, boekt Emirates een kamer in een hotel van vergelijkbare categorie.

Met zijn twee iconische torens van 355 meter is het JW Marriott Marquis Hotel in Dubai het hoogste vijfsterrenhotel ter wereld en biedt bezoekers uitzicht op de skyline van de stad. Het is de thuisbasis van meer dan 12 bekroonde restaurants, bars en lounges. Bovendien bevindt de accommodatie zich in het hart van de stad naast het Dubai Water Canal, en enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Dubai liggen op minder dan 10 minuten rijden, zoals de Burj Khalifa, Dubai Mall, de Fontein van Dubai en de Dubai Opera.

Emirates biedt passagiers een gratis verblijf aan in het 5-sterrenhotel in Dubai 1 Air Journal

Dubai @Emiraten

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert