Emirates Airlines keert terug naar Gatwick

Emirates Airlines heeft haar route tussen Dubai en Londen-Gatwick opnieuw gelanceerd en zal pro

© Emirates Airlines

De luchtvaartmaatschappij Emirates Airlines herstartte zijn route tussen Dubai en Londen-Gatwick, en zal begin volgend jaar tot 84 het aantal wekelijkse vluchten dat wordt aangeboden naar VK.

Sinds 10 december 2021 biedt de Emirati-maatschappij een dagelijkse vlucht aan tussen de basis van Dubai en de luchthaven van Londen-Gatwick, geopereerd in Airbus A380 drieklas. Vertrek is gepland om 7.40 uur om aan te komen om 11.40 uur, terugvluchten vertrekken om 13.35 uur om de volgende dag om 0.40 uur te landen. Vanaf 27 januari staat een tweede rotatie gepland.

Emirates biedt al vijf dagelijkse vluchten naar Londen Heathrow, en nieuwe lijnen naar Birmingham (10 per week), Glasgow (7), Manchester (14) en Newcastle (4). Begin februari zal het in totaal 12 dagelijkse vertrekken naar het land aanbieden, en benadrukt dat zijn boekingen vanuit het VK „Naar bestemmingen zoals de Malediven, Mauritius of Dubai“ zijn al teruggekeerd naar het niveau van 2019, vóór de Covid-19-pandemie. Alleen op Britse luchthavens lounges Gatwick en Glasgow gaan pas in januari weer open.

Richard Jodenbury, vice-president van de divisie, zei: “ We bleven vraag naar internationale reizen zien, met name vanuit het zuidoosten, en we zijn verheugd om de activiteiten vanuit Gatwick te hervatten. Emirates is volledig betrokken bij het VK en we voeren vluchten uit vanaf de luchthaven al meer dan 30 jaar, die essentiële connectiviteit met Dubai en daarbuiten biedt voor passagiers die reizen voor zaken, vrije tijd of op bezoek bij vrienden en familie. De weg heeft ook miljarden ponden aan goederen van en naar de regio vervoerd – ter ondersteuning van Britse bedrijven in alle soorten en maten „.

Emirates bedient nu meer dan 120 bestemmingen, of bijna 90% van het netwerk dat vóór de gezondheidscrisis werd aangeboden.

Emirates Airlines keert terug naar Gatwick 1 Air Journal

© Gatwick Airport

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-13-emirates-airlines-est-de-retour-a-gatwick-5232248.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.