EasyJet vliegt vanaf Beauvais-Tillé naar Nice en Milaan

EasyJet twee nieuwe zomerdiensten ingehuldigd vanafLuchthaven Beauvais-Tillehandelsnaam Parijs Beauvaisop bestemming naar Nice-Côte d’Azur en Milaan-Malpensa.

De Britse lagekostenmaatschappij lanceerde gisteren zijn lijn Beauvais-Nice met twee vluchten per week. Vertrek vanuit Beauvais-Tillé is gepland op maandag om 12.00 uur (aankomst om 13.35 uur) en vrijdag om 17.40 uur (aankomst om 19.15 uur); vluchten die vertrekken vanuit Nice-Côte d’Azur zijn gepland op maandag om 9.35 uur (aankomst om 11.30 uur) en vrijdag om 15.15 uur (aankomst om 17.10 uur). Van 2 juli tot 3 september worden deze twee frequenties uitgevoerd op donderdag en zondag (na 29 september worden geen vertrekken weergegeven). EasyJet heeft geen directe concurrentie op deze route, naast degene die het al aanbiedt op Parijs-CDG en Parijs-Orly, in beide gevallen tegen Air France.

We zijn verheugd deze lijn in te huldigen die Hauts-de-France en Normandië (Eure, Seine-maritiem), een achtergestelde regio op het gebied van luchtverkeer, zal verbinden met deze essentiële binnenlandse bestemming, Nice, door onze vluchten uit te voeren met een moderne Airbus-vloot , met kwaliteitsservice aan boord aldus Reginald Otten, plaatsvervangend directeur van easyJet voor Frankrijk.

EasyJet vliegt naar Nice en Milaan vanaf Beauvais-Tillé 1 Air Journal

@Beauvais-Tillé luchthaven

Op 27 maart opende de Britse low cost lijn Beauvais-Milaan, in eerste instantie met twee vluchten per week, maandag en vrijdag. Twee andere wekelijkse vluchten, gepland voor donderdag en zondag, zullen begin september 2023 aan het programma worden toegevoegd. Bij aankomst op het asfalt van Beauvais op 1 november lanceerde easyJet vervolgens zijn eerste verbinding naar Lissabon, met drie vluchten per week, dinsdag, Donderdag en ZATERDAG.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert