EasyJet verbindt Nice met Brest

De luchtvaartmaatschappij goedkope easyJet zal deze zomer een nieuwe seizoensdienst lanceren tussen Leuk en Brestzijn 39e van de Côte d’Azur en zijn tweede naar de luchthaven van Finistère.

Van 28 juni tot 28 oktober 2022 biedt de Britse low-cost vluchtspecialist drie vluchten per week aan tussen zijn basis in Nice-Côte d’Azur en de luchthaven van Brest-Bretagne, geëxploiteerd in Airbus-vliegtuigen met één gangpad. Vertrektijden zijn gepland op dinsdag om 18:50 uur (aankomst om 20:30 uur) en vrijdag en zondag om 19:30 uur (aankomst om 21:10 uur), met retourvluchten vanuit Bretagne op dinsdag om 21:00 uur (aankomst om 10 uur). :40 p.m.) en vrijdag en zondag om 21:40 (aankomst om 23:20 p.m.).

EasyJet gaat de concurrentie aan met Air France, Transavia en Volotea op deze „snelle en betaalbare verbinding op een as waar grondtransport minder relevant is“.

De lage kosten blijven haar territoriale aanwezigheid versterken en zich profileren als een sterke partner voor regionale economieën. Zo kunnen de inwoners van Nice ontsnappen naar de wilde kust van Bretagne en deelnemen aan het beroemde Maritiem Festival dat dit jaar zijn 30e verjaardag viert. „.

easyJet, toonaangevend bedrijf in Nice, versterkt zijn binnenlandse aanbod met deze nieuwe lijn en heeft nu 39 lijnen die vertrekken van Franse riviera (inclusief 10 bedienden: Biarritz, Bordeaux, Brest, La Rochelle, Lille, Nantes, Paris-CDG, Paris-Orly, Rennes en Toulouse), en twee verzen Brest – die het al bedient vanuit Lyon (hervatting van de vluchten op 1 juni).

EasyJet gaat Nice verbinden met Brest 1 Air Journal

© Luchthaven Nice Côte d’Azur

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert