EasyJet lanceert 2 nieuwe producten in Parijs

De luchtvaartmaatschappij goedkope easyJet twee nieuwe seizoensdiensten ingehuldigd van Parijs CDGnaar Liverpool in Groot-Brittannië en naar Palermo in Italië.

Sinds 30 oktober 2022 biedt de Britse low-cost vluchtspecialist drie vluchten per week aan tussen zijn basis in Parijs CDG en de luchthaven van Liverpool John Lennon, geëxploiteerd in Airbus-vliegtuigen met één gangpad. Vertrektijden zijn aanvankelijk gepland op maandag, vrijdag en zondag op variabele tijden, afhankelijk van de dag, met een vierde wekelijkse rotatie vanaf december om in februari 2023 aan te komen met een vlucht elke dag behalve dinsdag.

EasyJet zal indirect concurreren op deze route die twintig jaar geleden werd gelanceerd en tot 25 maart online werd aangeboden met Ryanair, die Liverpool vanuit Beauvais aanbiedt. De Britse low cost biedt nu 24 all in Liverpool, inclusief die naar onder andere Nice, Grenoble of Genève.

Tussen Roissy en de luchthaven van Palermo-Falcone BorsellinoeasyJet voert deze winter twee vluchten per week uit met vertrek op dinsdag en zaterdag om 12:35 uur (aankomst om 15:15 uur), „retourvluchten“ die Sicilië verlaten om 9:25 uur (aankomst om 12:05 uur).

Op deze lijn krijgt hij, naast de lijn die al op Orly wordt aangeboden, concurrentie van Air France en Transavia France. De nieuwigheid brengt het aantal bestemmingen in Palermo op 10, waaronder Basel-Mulhouse, Lyon of Genève.

Deze nieuwe routes, gelanceerd na twee andere nieuwigheden in Marseille, “bieden de mogelijkheid om te ontsnappen door mythische steden, beroemd om hun cultuur en geschiedenis, in heel Europa. Of u nu het bastion van Engelse rock ontdekt of door de Siciliaanse markten slentert met hun unieke sfeer», onderstreept het persbericht van easyJet.

EasyJet lanceert 2 nieuwe producten op Paris 1 Air Journal

©easyJet

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert